Zomeractie Delta Satelliet-embryo’s: 10 + 2 gratis

Delta Satelliet

Gedreven door (fosfaat)wetgeving én een zoektocht naar meer rendement, willen veel melkveehouders juist nu grote stappen zetten met de verbetering van hun veestapel. Met embryo’s afkomstig uit het CRV-fokprogramma zet u grote stappen richting een meer efficiënte en duurzame veestapel.

Onze Delta Satelliet-embryo’s zijn gewonnen uit de beste koefamilies uit binnen- en buitenland en staan garant voor een versnelde vooruitgang. En wie kan rekenen, weet het: CRV biedt u de beste embryo’s voor een zeer concurrerende prijs.
Deze zomer maken we het nog aantrekkelijker om meer rendement uit uw veestapel te halen. Als u in de maanden juli en augustus minimaal 10 Delta Satelliet-embryo’s inzet, dan ontvangt u de volgende 2 embryo’s gratis.
Dat noemen wij een zomeractie waar je het warm van krijgt.

 

Gemakkelijk meedoen aan de zomeractie

Meedoen met de actie is heel gemakkelijk. U hoeft zich hiervoor niet specifiek aan te melden. Het enige wat u hoeft te doen, is uw ontvangsters via de gebruikelijke manier aan te melden. In september krijgt u bericht of u in aanmerking komt voor de 2 gratis embryo’s. Het is altijd prijs als u dus minimaal 10 Delta Satelliet-embryo’s heeft ingezet in juli en augustus.

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met embryoadviseur Serve van Wersch (Serve.van.Wersch@crv4all.com) of bel met Klantenservice via 078 15 44 44.