Terugkijken online stierenpresentatie

11
dec
2020
0
Reacties
(L) Vlagberg Ria 165 (Kylian) (R)Vlagberg Dora 405 (Browning) eig:Mts G+M van Erp-Baltussen, St Anthonis

Donderdagavond 10 december vond de online stierenpresentatie van CRV plaats. Hierin gaven Joris van Laerhoven (specialist veestapelmanagement) en Irma Scholman-de Wit (veestapeladviseur en inseminator) een uitgebreide toelichting op diverse fok- en InSire-Topstieren die onder andere in de CRV-stierenstallen in Giekerk zijn gehuisvest. Ook werd er nader ingegaan op de CRV-indexen CRV-Gezondheid en CRV Efficiëntie en de nieuwste fokwaarde voerefficiëntie.

De getoonde stieren helpen u om een gezonde en efficiëntie veestapel te realiseren. Want zoals u weet staat CRV voor gezonde koeien met een functioneel exterieur die een uitstekende productie met prima gehalten realiseren. Wilt u de online stierenpresentatie (nogmaals) bekijken, klik dan hier.

In deze opname vindt u op minuut 19.30 tevens de beelden van enkele stieren uit onze stal in Giekerk. Via deze link ziet u alle dia’s die deze avond getoond zijn in een pdf-formaat.

Wilt u meer weten over één van deze stieren, of over onze andere stieren? Neem dan contact op met uw veestapeladviseur of de CRV-klantenservice Wij helpen u graag met het maken van de beste fokkerijkeuzes!