Nieuw stierenaanbod voor Belgisch witblauw

categorie Stierennieuws
26
jul
2018
0
Reacties
belgisch witblauw

Fokkers van Belgisch witblauw kunnen voor hun stierkeuze vanaf nu terecht in het nieuwe stierenaanbod voor 2018-2019 voor Belgisch witblauw, dat ook te vinden is op onze site. 

Bent u fokker van het Belgisch witblauwras? Dan ontvangt u het nieuwste stierenaanbod ook per post. In dit aanbod vindt u een spreiding aan verschillende bloedvoeringen, met kwaliteit, groeikracht en correctheid. We kunnen dit brede en kwalitatief hoogwaardige aanbod presenteren door de strenge selectie binnen het BBG-fokprogramma.

 

Betrouwbare kwaliteit

Fokstieren geven u betrouwbaarheid en zekerheid, omdat wij de informatie over de prestaties van de nakomelingen verzameld hebben en omgerekend hebben naar erfelijke aanleg. Wie de jongste topgenetica wil, vindt in de catalogus eveneens een ruime keuze aan jonge proef- en wachtstieren die in afwachting zijn van hun eerste fokwaarden. Alle stieren in de catalogus zijn vrij van de gekende erfelijke gebreken.

 

Beschikbaarheid en bestellen

In de nieuwe catalogus vindt u ons volledige aanbod Belgisch witblauw, wat u via uw veestapeladviseur, uw ki-dierenarts of in onze webshop kunt bestellen.
De stieren die op de stierenkaart staan, zijn in voorraad en onmiddellijk beschikbaar bij uw ki-dierenarts.

Ga direct naar de catalogus Belgisch witblauw
Ga direct naar de stierenkaart Belgisch witblauw 2018-2019 (vrij beschikbaar bij uw ki-dierenarts)
Ga direct naar de prijslijst Belgisch witblauw 2018-2019
Ga direct naar het aanbod Belgisch witblauw in de webshop