Showexterieur uit bewezen koefamilies

categorie Stierennieuws
6
feb
2019
0
Reacties
showexterieur

Kenmerkend voor de stieren in het segment showexterieur zijn de bewezen showfamilies met een ‘kloppende pedigree’. Stijlvolle frames en een onberispelijke uiervererving zijn gegarandeerd binnen dit speciale aanbod. Fokkers die met dieren willen schitteren in de showring, en die daarnaast een gezonde en efficiënte veestapel wensen, doen hun voordeel met deze stieren.

De meest succesvolle showlijn bij Bons-Holsteins in Ottoland is zonder twijfel de Kobafamilie. Uit die Koba’s stamt de veelbelovende stier Bons-Holsteins Boost. Een meer betrouwbare garantie op showsucces is er niet te vinden. De Kobafamilie staat garant voor stijlvolle showkoeien met kwaliteitsrijk beenwerk en vast aangehechte, brede uiers.

 

Opengebouwde showframes

De eerste dochters van Delta Fun P laten weinig aan de verbeelding over. De eerste 75 dochters zijn door de inspecteurs ingeschreven met een gemiddelde van 83,2 punten, een unicum. De hoornloze Fun P is grensverleggend in fijnheid, openheid en inhoud en in hoogte en breedte van de achteruiers.