Nieuw stierenaanbod voor Belgisch witblauw

categorie Stierennieuws
20
jul
2017
0
Reacties

Fokkers van Belgisch witblauw kunnen voor hun stierkeuze vanaf nu terecht in het nieuwe stierenaanbod voor 2017-2018 voor Belgisch witblauw, dat ook te vinden is op onze site. 

Fokkers van het Belgisch witblauwras ontvangen het nieuwste stierenaanbod ook per post. In dit aanbod worden unieke afstammingen, een hoog vleesrendement en luxe exterieur met elkaar gecombineerd. We kunnen dit brede en kwalitatief hoogwaardige aanbod presenteren door de strenge selectie binnen het BBG-fokprogramma.

Betrouwbare kwaliteit
Fokstieren geven u betrouwbaarheid en zekerheid, omdat wij de informatie over de prestaties van de nakomelingen verzameld hebben en omgerekend hebben naar erfelijke aanleg. Wie de jongste topgenetica wil, vindt in de catalogus eveneens een ruime keuze aan jonge proef- en wachtstieren die in afwachting zijn van hun eerste fokwaarden. Alle stieren in de catalogus zijn vrij van de gekende erfelijke gebreken, zodat er met grote zekerheid een gezond kalf geboren zal worden.

Beschikbaarheid en bestellen
In de nieuwe catalogus vindt u ons volledige aanbod Belgisch witblauw, wat u via uw veestapeladviseur, uw ki-dierenarts of in de webshop kunt bestellen.
De stieren die op de stierenkaart staan, zijn in voorraad en onmiddellijk beschikbaar bij uw ki-dierenarts.

Ga direct naar de catalogus Belgisch witblauw 
Ga direct naar de stierenkaart Belgisch witblauw 2017-2018 (vrij beschikbaar bij uw ki-dierenarts)
 Ga direct naar de prijslijst Belgisch witblauw 2017-2018
Ga direct naar het aanbod Belgisch witblauw in de webshop