Nieuw aanbod InSire-Topstieren

categorie Stierennieuws
15
mei
2017
0
Reacties
Weelder Esperanto is een van de vier stieren die in mei is toegevoegd aan het aanbod van InSire Topstieren

De InSire-Topstieren zijn het neusje van de zalm op het gebied van de genoomstieren die CRV aanbiedt. Deze maand zijn Esperanto, Endurance, Beatbox en Spitfire Red toegevoegd aan het actuele aanbod van InSire-Topstieren.

De InSire-Topstieren vallen op door hun uitstekende genoomfokwaarden. CRV voegt deze stieren toe aan het actuele aanbod, zodra de jonge stieren voldoende sperma produceren. Maak deze maand kennis met Esperanto, Endurance, Beatbox en Spitfire Red.
Of bekijk het totale actuele aanbod van InSire-Topstieren (zwartbont of roodbont).

Esperanto
Weelder Esperanto is de nummer 1 in NVI van dit moment. De Finalzoon stamt uit een G-Forcedochter uit de Esmeralda-familie van de familie van der Kamp uit Putten. Deze exclusieve stier is al veel ingezet in ons fokprogramma en is nu ook beschikbaar voor alle veehouders. Esperanto valt op door zijn hoge productie (kilogrammen vet en eiwit), een best exterieur (aAa-code: 243156) en een goede gezondheid.
+8% +15%

Endurance
Weelder Endurance is de tweede topper die vanaf deze maand beschikbaar is al InSire-Topstier. Endurance is de halfbroer van Esperanto en een volle broer van Empire, die we al langer als InSire-Topstier aanbieden. Endurance is een zeer complete stier en we zijn blij dat we hem nu beschikbaar kunnen maken voor onze klanten. Deze allrounder heeft prima cijfers voor productie, met een plus voor gehalten. Daarnaast scoort hij goed op zowel exterieur (aAa-code: 432561) als gezondheid.
+8% +13%

Beatbox
Ook Amigozoon Delta Beatbox is een aanwinst voor het actuele aanbod van InSire-Topstieren. Deze stier komt uit een Fanaticmoeder. In die moederlijn zien we ook Snowman en Future, wat deze stier verwant maakt aan Peelsehoeve Bernini. Ook Beatbox is een echte allrounder, naast een NVI van 311 punten is hij zeer compleet wat betreft zijn fokwaarden voor productie, exterieur (aAa-code: 345216) en gezondheid.
+7% +9%

Spitfire Red
De roodbonte Rijnhof DG Spitfire Red maakt het aanbod van InSire-Topstieren compleet voor deze maand. De Riverboyzoon (aAa-code: 345126) komt uit dezelfde koefamilie als Whatsapp en heeft verder in zijn afstamming Supersire, Detox en Baxter. Zijn zeer complete genenpakket zorgt onder meer voor 300 punten NVI.
+7% +9%