‘Jigger is grensverleggend compleet’

categorie Stierennieuws
27
aug
2019
0
Reacties
Jaap Brinkman, Global product manager Holstein

Met Delta Jigger komt er opnieuw een hoog scorende stier bovendrijven uit de wijdvertakte koefamilie die terugvoert op Plushanski Chief Faith. ‘Jigger is een grensverleggende complete stier’, vertelt Jaap Brinkman, Global Product Manager Holstein bij CRV. 

Jigger vererft een unieke combinatie van eigenschappen, vertelt Jaap Brinkman. Zo staat hij te boek als een prima productievererver met beste gehalten. Jigger verpakt dit complete pakket van melk en gehalten in een foutloos topexterieur met ook nog eens uitstekende gezondheidskenmerken. Of zoals Jaap het verwoordt: ‘Jigger is een grensverleggend complete stier met ook nog eens de A2A2-variant van het bètacaseïne-eiwit. De hoge score van +10% voor Better Life Gezondheid geeft aan dat hij alle gezondheidskenmerken sterk verbetert.’

Sublieme uiers en ijzersterk beenwerk

De grote, open gebouwde Jigger-dochters zullen bovendien voorzien zijn van sublieme uiers en ijzersterk beenwerk. Met deze set aan functionele kenmerken laat Jigger ook een hoge levensduurvererving aantekenen. Jaap geeft ook nog aan dat de stier prima inzetbaar is op pinken vanwege het uitstekende geboortegemak.

Delta Jigger (Esperanto x Reflector x Balisto)

 

  • Hoge gehalten
  • Fantastische uiers
  • IJzersterk beenwerk