Fleckviehstier Hombre nummer 1 voor gezondheid en efficiëntie

categorie Stierennieuws
26
feb
2021
0
Reacties
hombre

Hombre (Hurly x Haribo) is de nieuwe InSire Topstier bij fleckvieh met +11% voor CRV Efficiëntie en +9% voor CRV Gezondheid.

De nakomelingen van Hombre zullen opvallen door hun onopvallendheid. Ze beschikken over een gemiddelde bouw qua lichaamskenmerken en combineren dat met goed beenwerk (111). De lange uiers zullen voorzien zijn van een gewenste speenlengte en speenplaatsing. De dochters van deze fleckviehstier scoren goed voor vleeskwaliteiten met een Fleischwert van 108.

Waar Hombre vooral in uit blinkt is zijn Fitnesswert van 123. De combinatie van een super vruchtbaarheid (121), beste uiergezondheid (109) en ook natuurlijk zijn levensduur van 121 leveren hem hier een toppositie op. Daarnaast is hij met 116 voor geboortegemak binnen fleckvieh ook in te zetten als pinkenstier. Als bonus vererft hij de A2A2-variant van het bètacaseïne-eiwit.
Hombre is vanwege de Covid-19 omstandigheden nog niet geanalyseerd voor zijn aAa-code.

Op zoek naar efficiënte en gezonde koeien? Dan is Hombre (Hurly x Haribo) de stier bij uitstek met +11% voor CRV Efficiëntie en +9% voor CRV Gezondheid.

Wilt u Hombre direct bestellen, klik dan hier! 

Hombre (Hurly x Haribo)hombre
  • Nummer 1 voor gezondheid en efficiëntie
  • Zeer vruchtbare dochters
  • Pinkenstier
  • CRV Gezondheid +11%
  • CRV Efficiëntie +9%