Bart Strubbe over Coloradodochter Jetje VV

categorie Stierennieuws
5
apr
2017
0
Reacties
Bart Strubbe

Op de Agriflanders in januari stond Coloradodochter Jetje VV prominent in de kijker. Als één van de jongste vaarzen op de keuring, eindigde ze bij de laatste vier van de jonge roodbonte koeien.

‘Jetje heeft een perfect en gezond uier’, noemt haar eigenaar Bart Strubbe uit Ursel als één van de meest opvallende punten van Jetje. ‘Ze is een makkelijke koe die altijd als één van de eerste in de melkstal is.’ Jetje is bovendien weer keurig drachtig geworden. ‘Ze heeft een beste productie en ze is er als ze er moet zijn. Voor mij is het een ideale koe.’

‘Jetje is altijd als één van de eersten in de melkstal’

‘In de stal valt Jetje VV niet op’, vertelt Bart. Ook daarom was hij bijzonder content over haar prestaties op Agriflanders afgelopen januari. Daar liep Jetje bovendien mee in de sterke dochtergroep van Colorado. Delta Colorado (Delta Arroyo x Delta Sissy x Classic) maakte een onuitwisbare indruk met sterke vaarzen, voorzien van brede kruizen en sublieme uiers: ondiep, breed en fraai beaderd.

Complete koeien met gezondheid en vruchtbaarheid
De achterkleinzoon van Classic is dé topper voor indrukwekkend exterieur en heeft de capaciteit om showdieren te fokken. Maar bovendien scoort hij ijzersterk op belangrijke economische kenmerken; Colorado staat voor een hoge vruchtbaarheid, gezonde uiers, gezonde klauwen en hoge levensduur. Probleemloze koeien dus die een prima productie gemakkelijk en lang kunnen volhouden. Met Delta Colorado brengt u de beste genen van de beroemde Renate-dynastie in uw veestapel.