Achter de schermen: CRV Koe-Expo 2015

21
mei
2015
0
Reacties
Tessa Hermanussen

Op zaterdag 20 juni gebeurt het in ’s-Hertogenbosch: de CRV Koe-Expo 2015! Op deze plaats vertellen betrokkenen over de voorbereidingen die in volle gang zijn. Onze stagiaire Tessa Hermanussen (22) bijt het spits af.

De appel en de boom
Als dochter van een melkveehouder uit Beers (NB) ben ik opgegroeid met de regionale keuringen en shows. Ik mocht als klein meisje mijn eigen kalfje voorbrengen tijdens de keuring in Wanroij. Weken van oefenen, wassen en de keuring zelf, ik vond het allemaal prachtig.

Nog steeds vind ik het leuk om evenementen waar mijn familie aan deelneemt te bezoeken. Mijn broers en vader zijn heel fanatiek en gaan dan ook altijd voor het hoogst haalbare. De dagen voorafgaand aan een grote keuring of show zijn altijd stressvol, maar de euforie bij een mooie prestatie maakt alles goed! De afgelopen jaren hebben we heel wat mooie successen geboekt, met als hoogtepunt de verkiezing tot Roodbontfokker van het jaar 2014.

Ander perspectief
Als bezoeker en deelnemer ken ik de CRV Koe-Expo dus al goed. Op dit moment loop ik bij CRV stage op de afdeling Marketing en krijg ik de kans dit evenement van een andere kant te beleven. Ik zit in een werkgroep die de CRV Koe-Expo 2015 organiseert. Enkele taken waar ik verantwoordelijk voor ben zijn de invulling van de medewerkersavond, de catering, de kinderhoek en het opzetten van deze blog. Ieder lid van de werkgroep is verantwoordelijk voor een stuk van de organisatie. Daarnaast zijn er nog veel meer mensen betrokken bij de voorbereidingen. Met een aantal van hen maakt u de komende weken kennis.

Veel leesplezier en tot de volgende blog!