Hoe kom ik tot vruchtbare resultaten?

voor een vruchtbaar resultaat

Voordelen

  • goed vruchtbaarheidsmanagement ontzorgt
  • CRV kent en beheerst complexiteit vruchtbaarheid

Wilt u ook graag inzetten op vruchtbaarheid van uw veestapel? Vruchtbaarheid is een belangrijke pijler onder een goed presterende veestapel. Een nieuw kalf zorgt niet alleen voor rendement, het is meteen het begin van een nieuwe cyclus.
Het zorgt voor continuïteit van het bedrijf, onder andere door productie (melk), groei (vlees) en genetische vooruitgang.

Vruchtbaarheid is een complex gegeven, veel zaken zijn van invloed. Tot de basiselementen behoren:

Vragen over vruchtbaarheidsmanagement?
Heeft u vragen over vruchtbaarheidsmanagement? U bent niet de enige. CRV kent en beheerst de complexiteit van vruchtbaarheidsmanagement. We ontwikkelen voortdurend nieuwe oplossingen en vruchtbaarheid krijgt volop aandacht in onze fokprogramma’s. Een team specialisten begeleidt en ontzorgt u, als veehouder, in het managen van vruchtbaarheid en zo verbinden we ons samen aan een goed resultaat.

U kunt bijvoorbeeld samen met een vruchtbaarheidsadviseur de vruchtbaarheid van uw bedrijf in kaart brengen en verbeteren. Samen kijkt u naar:

  • uw bedrijf: wat vertelt u en wat zien we in de stal?
  • uw veestapel: de koesignalen in de stal
  • uw kengetallen: de vruchtbaarheidskengetallen geven snel inzicht. Hierbij geldt meten is weten. Juiste en regelmatige registratie is hierbij belangrijk.

Resultaat door de juiste oplossing
We ontwikkelen en werken dagelijks aan innovatieve totaaloplossingen, zowel binnen het thema vruchtbaarheid als ook op andere aandachtsgebieden:

Hiervoor ontwikkelen we en werken wij dagelijks aan innovatieve totaaloplossingen. Niet alleen op het thema vruchtbaarheid, andere aandachtsgebieden zijn:

Deze vijf speerpunten maken het verschil voor melk- en vleesveebedrijven. In onze benadering van veestapelmanagement komen tevens steeds drie kernwoorden terug: inzicht, plan en verbeter. Onze service loopt hierbij van pure adviesverlening tot het inzetten van specialisten die u helpen een vraagstuk daadkrachtig aan te pakken.

Meer weten over de denk- en werkwijze van CRV? Lees hier alles over de CRV-resultaatwijzer

Meer informatie? Neem contact op!
Zit u met een vraagstuk op het gebied van vruchtbaarheid? Heeft u behoefte aan deskundig advies of wilt u gewoon graag eens van gedachten wisselen over dit of een ander thema? Vul dan voor een vrijblijvend gesprek het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Wilt u meer weten over onze producten/diensten, neem dan contact op met de klantenservice op 078 1544 44.

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek aanvragen.

Testimonial

Familie Voermans

'Door de komst van de vruchtbaarheidsspecialist worden koeien met cysten onmiddellijk opgespoord. Het afgelopen jaar is de tussenkalftijd met 15 dagen gedaald.'

Familie Voermans uit Beerse

Klantenservice

078 1544 44

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR