VeeManager Melkvee

Hét innovatieve online managementpakket voor de veehouder

Voordelen

Veemanager het complete online managementpakket voor de veehouder
 • Sectordata automatisch beschikbaar
 • Overal toegankelijk: PC, tablet en smartphone
 • Overzichtelijk dashboard met actuele attenties

U neemt dagelijks beslissingen voor uw bedrijf. Of het nu grote of kleine, een ingrijpende of minder ingrijpende beslissing is, u moet deze afgewogen nemen. VeeManager Melkvee en VeeManager Vleesvee van CRV nemen u werk uit handen en maakt het managen van uw veestapel een stuk eenvoudiger: slimme technologische oplossingen die aansluiten bij de voortdurend veranderende behoeften van de vleesvee- en melkveehouderij. Gebruikt u VeeManager Compleet, dan kunt u ook zonder extra kosten gebruik maken van de nieuwe app CRV Dier!

VeeManager Melkvee, het online managementpakket voor veehouders, bestaat uit losse modules en is geheel aan te passen aan de behoeftes van uw bedrijf. Met VeeManager Melkvee heeft u grip op uw totale bedrijfsvoering: het verzamelt, combineert en koppelt alle beschikbare data en levert u vervolgens actuele informatie op maat. Het hele pakket, een enkele of meer module(s) afnemen? Wij adviseren u hier graag over.

Onderscheidend vermogen

VeeManager Melkvee onderscheidt zich op meerdere fronten van veel andere managementpakketten, onder andere in gebruiksgemak. Het geeft inzicht en handvatten om op verschillende gebieden de resultaten van uw bedrijf en veestapel inzichtelijk te maken, te plannen en te verbeteren. U kunt allerlei persoonlijke instellingen in het programma doorvoeren. Om aan te sluiten bij de wensen en behoeften van klanten, past CRV de software voortdurend aan.

Vragen? Klantenservice helpt!

VeeManager Melkvee wordt gericht ondersteund door de klantenservice van CRV. Tijdens kantooruren staan onze medewerkers altijd stand-by voor vragen of bij problemen. Zo nodig kunnen de klantenservicemedewerkers ook op uw scherm meekijken en eenvoudig aanwijzingen geven.

Heeft u vragen over of interesse in deelname aan VeeManager Melkvee pakket, VeeManager Vleesvee pakket of één of meerdere modules? Neem dan contact op met de klantenservice op 078 1544 44.

In de meeste modules is het onderdeel ‘Basis’ beschikbaar, dat vrij (gratis) toegankelijk is voor elke veehouder. Hier kunt u voornamelijk gegevens invoeren, maar ook verschillende overzichten opvragen:

 • Sanitel meldingen (na toestemming via interactief mandaat bij Sanitel)
 • MPR-proefmelking
 • DHZ inseminaties invoeren
 • samenweidingen/natuurlijk dekkingen

VeeManager start altijd met een persoonlijk dashboard met overzicht van alle attenties van de dag op een rij. Deze is persoonlijk in te stellen. Daarnaast kunt de informatie per dier bekijken onder Detail Dier: gemakkelijk en snel helderheid over de prestaties van uw dieren.

De modules
 1. Module MPR: meer halen uit uw mpr-gegevens
 2. Module Registratie: alles wat u nodig heeft voor de registratie
 3. Module Vruchtbaarheid: inzicht in de vruchtbaarheid van uw bedrijf
 4. Module Diergezondheid: eenvoudig voldoen aan alle eisen & inzicht in gezondheid veestapel
 5. Module Fokkerij: gerichte ondersteuning bij fokkerijbeslissingen

VeeManager werkt geheel via internet en hoeft dus niet lokaal op uw computer geïnstalleerd te worden. Om VeeManager optimaal te kunnen gebruiken dient u rekening te houden met het volgende:

Internetbrowser

CRV adviseert het gebruik van de internetbrowser Google Chrome voor het beste resultaat. Dit in combinatie met schermresolutie 1024×786 of hoger. Andere browsers zoals Firefox worden niet volledig ondersteund. Gebruik van deze browsers kan problemen opleveren met bijvoorbeeld printen of weergave van overzichten.

Hulpprogramma’s

Voor sommige applicaties gebruikt VeeManager hulpprogramma’s om gegevens te kunnen weergeven. Deze hulpprogramma’s worden aangeboden op de desbetreffende pagina’s en zijn veilig en gratis te downloaden en eenvoudig te installeren.

Adobe reader
Voor het tonen van PDF-bestanden dient Adobe Reader op uw computer te zijn geïnstalleerd. Adobe reader is gratis te downloaden op de website van Adobe.

Java
Voor het weergeven van grafieken wordt op de desbetreffende pagina gevraagd om een Java Applet te downloaden en te installeren. Dit is een klein, geheel veilig programma dat de applicatie ondersteunt. Het downloaden en installeren wijst zich vanzelf en hoeft u maar één keer te doen.

Meadco scripts
Het Meadco script is nodig om het MPR Dieroverzicht op de juiste manier te kunnen printen. Klik hier om het script te downloaden.

Cookies

Om te kunnen inloggen op de website dient uw browser cookies te accepteren.

Vragen? Klantenservice helpt!

Heeft u vragen over of interesse in deelname aan VeeManager compleet of één of meerdere modules? Neem dan contact op met de klantenservice op 078 1544 44.

De bijdrage voor VeeManager is opgebouwd middels vaste en variabele kosten. Met VeeManager Melkvee Pakket heeft u toegang tot het complete pakket van VeeManager en bent u verzekerd van maximale ondersteuning in de stal inclusief kosteloos gebruik van de app CRV Dier.

VeeManager Melkvee   € +6%
Compleet (5 modules) per bedrijf per maand € 4,45
1e-100e melkkoe per melkkoe per maand € 0,31
101e-200e melkkoe per melkkoe per maand € 0,15
201e melkkoe en daarboven per melkkoe per maand € 0,07
Module per bedrijf per module per maand € 1,50
Module Registratie per melkkoe per maand € 0,06
Module MPR per melkkoe per maand € 0,12
Module Vruchtbaarheid per melkkoe per maand € 0,12
Module Fokkerij per melkkoe per maand € 0,12

U kunt er ook voor kiezen één of meerdere modules af te nemen van VeeManager. De modules kunnen afzonderlijk van elkaar gebruikt worden. Wanneer u meer dan 3 modules gebruikt, is afname van het totaalpakket al snel voordeliger.

Bekijk hier de tarievenkaart van CRV.

Vragen? Klantenservice helpt!

Heeft u vragen over of interesse in deelname aan VeeManager compleet of één of meerdere modules? Neem dan contact op met de klantenservice op 078 1544 44.

Testimonial

Jens Vleugels

'We hebben een totaalpakket, inclusief scannen, Ovalert, MPR en sperma. Vanwege de prijs-kwaliteitverhouding hebben we voor CRV gekozen.'

Veestapelmanager Jens Vleugels, Meerhout

Klantenservice

078 1544 44

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR


Publicaties