VeeManager-koppelingen

Nog meer werk uit handen

Voordelen

VeeManager koppelingen: nog meer werk uit handen
  • Optimaal gebruik maken van de geautomatiseerde systemen
  • Systemen ‘slim’ met elkaar laten samenwerken
  • Via VeeManager systemen op afstand beheren en besturen

VeeManager Melkvee neemt u nog meer werk uit handen als u het koppelt aan de automatiseringssystemen van uw bedrijf. Uitwisseling van informatie en aansturing van systemen regelt u zo heel eenvoudig.

CRV ontwikkelt voor VeeManager Melkvee voortdurend nieuwe koppelingen met allerhande systemen op het boerenerf, bijvoorbeeld de koppeling met melksystemen. Koppel VeeManager Melkvee aan uw melksysteem, bijvoorbeeld een melkrobot, en u hoeft nog maar op één plaats gegevens in te voeren. Dat bespaart tijd en vermindert de kans op fouten. Ook verbetert deze koppeling de ijking van de vet- en eiwitbepaling van het melksysteem.

Beschikbare koppelingen
Sommige koppelingen zijn nog in ontwikkeling en andere zijn al beschikbaar. De activiteiten- en melkkoppeling zijn al voor meerdere merken beschikbaar. In onderstaand schema ziet u de beschikbaarheid per koppeling en per merk.

  Dagelijkse melkgiften Compleet Activiteit
Lely
GEA
DeLaval -
Fullwood

Laatste afronding testfase

Laatste afronding testfase

Boumatic - -

Laatste afronding testfase

SAC - - -

Meer weten?
Neem nu contact op met de klantenservice (078 1544 44) als u meer wilt weten over de beschikbare koppelingen en de mogelijkheden voor koppeling van VeeManager met uw automatiseringssysteem.

Er zijn inmiddels verschillende koppelingen beschikbaar voor veehouders die melken met een robot. Deze koppelingen wisselen informatie uit tussen VeeManager Melkvee van CRV en het programma van de melkrobot.

Melkt u met een robot en wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de koppeling? Stuur dan een mail naar: koppelingen.be@crv4all.com. Geef aan met welk type robot u melkt (merk en typenummer) en de versie van het computerprogramma waar u op de robot mee werkt. Verder ontvangen we graag uw exploitatienummer en contactgegevens.

Testimonial

Familie Voermans

'Wij geven de voorkeur aan sterke, robuuste koeien, die veel melk produceren. Om naar een betere veestapel te evolueren vertrouwen wij op het Stieradviesprogramma (SAP).'

Familie Voermans, Beerse

Klantenservice

078 1544 44

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR