Hoe houd ik de productie op peil?

voor goede prestaties

Voordelen

  • werken aan efficiënte productie
  • dankzij betrouwbare informatieproducten zit u bovenop de resultaten

Elke veehouder wil met zijn bedrijf en zijn veestapel goede resultaten behalen. Daarbij is productie (melk) en groei (vlees) bijzonder belangrijk.

U bent immers producent van melk en vlees. Een productieve veestapel is randvoorwaarde voor een goed inkomen, mits die productie of groei efficiënt tot stand is gekomen. Wij zien op steeds meer prijskampen oudere koeien die een functioneel exterieur combineren met een mooie productie. Speciaal voor deze groep reiken wij op keuringen de CRV-rendementsprijs uit.

Wat kan CRV voor u betekenen?
De basis voor een productieve veestapel is het juiste fokdoel en de juiste genetica. CRV helpt u graag dit fundament te leggen: Het fokkerijplan verwijst u met het invullen van een paar vragen naar de fokstrategie die bij u past of ga in gesprek met een adviseur die u helpt uw fokdoel vast te stellen en daar de passende genetica bij te zoeken. Wij kunnen u ook helpen de productie van uw veestapel te monitoren (bijvoorbeeld met mpr) en op basis daarvan managementbesluiten te onderbouwen. U kunt dan bijvoorbeeld:

  • beter beslissen met welke koeien u verder wilt fokken
  • helder krijgen welke dieren optimaal in productie zijn en welke niet

Hiervoor ontwikkelen we en werken wij dagelijks aan innovatieve totaaloplossingen. Niet alleen op het thema vruchtbaarheid, andere aandachtsgebieden zijn:

Deze vijf speerpunten maken het verschil voor melk- en vleesveebedrijven. In onze benadering van veestapelmanagement komen tevens steeds drie kernwoorden terug: inzicht, plan en verbeter. Onze service loopt hierbij van pure adviesverlening tot het inzetten van specialisten die u helpen een vraagstuk daadkrachtig aan te pakken.

Meer weten over de denk- en werkwijze van CRV? Lees hier alles over de CRV-resultaatwijzer

Meer informatie? Neem contact op!
Zit u met een vraagstuk op het gebied van productie? Heeft u behoefte aan deskundig advies of wilt u gewoon graag eens van gedachten wisselen over dit of een ander thema? Vul dan voor een vrijblijvend gesprek het onderstaande formulier in. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak in te plannen.

Wilt u meer weten over onze producten/diensten, neem dan contact op met de klantenservice op 078 1544 44.

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek aanvragen.

Testimonial

Familie Voermans

'Wij geven de voorkeur aan sterke, robuuste koeien, die veel melk produceren. Om naar een betere veestapel te evolueren vertrouwen wij op het Stieradviesprogramma (SAP).'

Familie Voermans, Beerse

Klantenservice

078 1544 44

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR