Merk het genetisch verschil

Voordelen

Fokken op Maat
  • Profiteer nu van 10% korting op SiryX
  • Meld u aan vóór 1 maart!

Profiteer nu voordelig van de gouden combinatie Fokken op Maat en SiryX! Meld u aan voor 1 maart en u krijgt 10% korting op uw SiryX-bestelling.

 

Fokken op Maat en SiryX

Met Fokken op Maat kijken we met behulp van een merkertest naar de genetische aanleg van uw vrouwelijke dieren. Door Fokken op Maat te combineren met het gebruik van SiryX kunt u de genetische voortgang van uw veestapel versnellen. U zet gesekst sperma gericht in, waardoor uw investering optimaal wordt benut. U kunt nu voordelig gebruik maken van deze gouden combinatie.

 

Wat moet u doen?

Ook deelnemen aan Fokken op Maat en profiteren van 10% korting op uw SiryX-bestelling? Meld u dan nu aan via onderstaand formulier. Let op: de actie loopt nog tot 1 maart 2021. Onze klantenservice of uw veestapeladviseur neemt contact met u op om uw deelname voor Fokken op Maat in orde te maken. Bent u al deelnemer? Dan kunt u na aanmelding direct een SiryX-bestelling met korting plaatsen.

Ja ik doe mee!

 


Deel deze actie

Kent u iemand die geïnteresseerd is in Fokken op Maat? Deel deze actie met uw netwerk.

 

Testimonial

‘Een efficiënte veestapel, dat vind ik belangrijk. Een optimale gezondheid van mijn koeien helpt daarbij. Goede productie draait voor mij ook om goede uiers, uiergezondheid én gezond en sterk beenwerk. Uiteindelijk wil ik gezonde dieren zonder gedoe’
Melkveehouder Kees Simons (deelnemer Fokken op Maat)

Klantenservice

078 1544 44

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR