CRV-Lely-Koppeling

Voordelen

  • Tijdsbesparing: eenmalige invoer van gegevens
  • Minder kans op fouten
  • Automatische kalibratie vet-eiwitbepaling van robot

De CRV-Lely-Koppeling zorgt voor een uitwisseling van gegevens tussen VeeManager (CRV) en T4C (Lely). Hierdoor wordt het registreren van gegevens makkelijker en krijgt u als melkveehouder een waardevol pakket aan managementinformatie. De koppeling heeft als belangrijk voordeel dat u praktijkgegevens slechts één keer hoeft te registreren in een van beide pakketten. De daaruit voortvloeiende managementinformatie is vervolgens eenvoudig op te vragen.

 

 

Aanvragen of meer informatie?
Neem gerust contact op met Klantenservice: 078 15 44 44.

 

Dagelijks registreert en raadpleegt u veel gegevens rondom het management van uw koeien: informatie over melkproductie, vruchtbaarheid, voeding, I&R (Sanitel), etc. De door u eenmalig ingevoerde gegevens worden binnen T4C en VeeManager verwerkt.

 

Basis
Met de CRV-Lely-Koppeling Basis gaan de dagelijkse melkgiften, I&R (Sanitel)-meldingen en DHZ-KI-meldingen automatisch van T4C naar VeeManager.

Compleet
Met de CRV-Lely-Koppeling Compleet gaan daarnaast ook meldingen van inseminaties, drachtcontroles en de stallijst automatisch naar T4C. Bovendien wordt de gehaltenbepaling van de melkrobot automatisch gekalibreerd door deze te linken aan de gemeten vet- en eiwitpercentages van de MPR. Het resultaat is een volledig pakket aan waardevolle managementinformatie dat op een overzichtelijke manier via beide systemen beschikbaar komt.

(klik op de infographic om deze te vergroten)

 

 

Melkt u met een Lely-robot en wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de CRV-Lely-Koppeling? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in:

 

Eenmalige investering: € 98,- aansluitkosten

Aanvragen of meer informatie?
Neem gerust contact op met klantenservice: 078 15 44 44.

Testimonial

Ervaring van Jan en Pauline Niewenhuizen productie en gezondheid
‘VeeManager helpt ons op verantwoorde en innovatieve wijze de productieverhoging te realiseren en nieuwe doelen voor de toekomst te stellen.’

Melkveehouders Jan en Pauline Nieuwenhuizen, Zevenhoven

Klantenservice

078 1544 44

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR