Geboortebewijs

zekerheid over de leeftijd van een kalf

Voordelen

Met het geboortebewijs geeft u direct zekerheid over de leeftijd van een kalf
  • eenvoudig voldoen aan de SKV-eisen
  • bewijs is op te vragen of zelf te printen

Met het Geboortebewijs geeft u altijd zekerheid over de leeftijd van een kalf. Fijn voor de handelaar en u voldoet meteen aan de eisen van SKV.

Pasgeboren kalveren die bestemd zijn voor de vleessector, mogen niet voor hun veertiende levensdag van het melkveehouderijbedrijf worden afgevoerd. De Stichting Kwaliteitsgarantie Vleeskalversector (SKV) eist dit vanuit het oogpunt van gezondheid en welzijn. De dieren moeten eerst voldoende biest hebben gehad en weerstand hebben opgebouwd.

U geeft uw handelaar met het geboortebewijs de vereiste zekerheid over de leeftijd van uw kalf. Hierop staan de belangrijkste gegevens zoals:

  • ID-code
  • geslacht
  • geboortedatum

U kunt ervoor kiezen de geboortebewijzen automatisch op papier toegestuurd te krijgen of deze zelf te printen via de module registratie in VeeManager.

Vragen over of interesse in deelname aan de module Registratie? Neem dan contact op met de klantenservice op 088 0024440.

Het Geboortebewijs is zelf te printen vanuit VeeManager, module Registratie of op te vragen bij CRV (hieraan zijn kosten verbonden).

VeeManager Vleesvee   € +6%
VeeManager Module Registratie per bedrijf per module per maand € 1,50
VeeManager module Registratie per eerstekalfs vleeskoe per maand € 0,12

VeeManager Melkvee   € +6%
VeeManager module Registratie per bedrijf per module per maand € 1,50
VeeManager module Registratie per melkkoe per maand € 0,06

 

Bekijk hier de tarievenkaart van CRV.

Vragen over of interesse in deelname aan de module Registratie? Neem dan contact op met de klantenservice op 088 0024440.

Testimonial

Jens Vleugels

'We hebben een totaalpakket, inclusief scannen, Ovalert, MPR en sperma. Vanwege de prijs-kwaliteitverhouding hebben we voor CRV gekozen.'

Veestapelmanager Jens Vleugels, Meerhout

Klantenservice

078 1544 44

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR


Publicaties