Fokkerijadvies achter de koe

Altijd een expert aan uw zijde

Voordelen

fokkerijadvies
  • Het beste paringsadvies op basis van SAP-advies én praktijk
  • De CRV fokkerijexpert met u samen in de stal
  • Maatwerk voor uw specifieke bedrijfssituatie

Ook graag advies om te bepalen welke paringen het beste bij uw fokdoel en uw veestapel passen? Met CRV heeft u altijd een expert aan uw zijde.

Met Fokkerijadvies achter de koe haalt u een fokkerijexpert van CRV in de stal om samen met u het paringsadvies te maken. Dat doen we juist in de stal, zodat we samen ‘achter de koe’ kunnen staan. Het advies wordt voornamelijk bepaald door naar uw eigen koeien te kijken. Vooraf stellen we gezamenlijk het fokdoel vast door te kijken waar u met uw veestapel naar toe wil.

Alle informatie gecombineerd

Tijdens de advisering maken we gebruik van de beschikbare gegevens zoals het SAP-advies melkvee, SAP-advies vleesvee, fokwaarden, MPR, bedrijfsinspectie, afstamming, aAa-code en uw eigen ervaring met het individuele dier. Uiteindelijk maken wij een op maat gemaakt paringsadvies voor uw veestapel, of het nu gaat om zuivere fokkerij of inkruisen.

Wat levert het op?

Met Fokkerijadvies achter de koe maakt u gerichtere paringen voor uw veestapel. Uiteindelijk resulteert dit in snellere genetische vooruitgang en behaalt u uw fokdoel sneller. Zo krijgt u het type koe in de stal dat bij uw persoonlijke voorkeur past. Een uniforme veestapel van een hoge kwaliteit, die makkelijk te managen is.

Meer weten over Fokkerijadvies achter de koe?

Uw foktechnisch specialist of veestapeladviseur kan u precies vertellen wat een adviseur in uw situatie kan betekenen. Of bel met de klantenservice op 078 1544 44.

Voor een vaste prijs per koe komt onze fokkerijexpert een aantal keer per jaar op uw bedrijf langs voor Fokkerijadvies achter de koe. Voor deelnemers van Bedrijfsinspectie kan dit bezoek gecombineerd worden met het bedrijfsinspectiebezoek.
De uitslag van Fokkerijadvies achter de koe krijgt u na afloop uitgeprint op papier.

Meer weten over Fokkerijadvies achter de koe?

Wilt u weten wat onze foktechnisch specialisten in uw situatie kunen betekenen? Vraag of eigen veestapeladviseur om meer informatie of bel de CRV-Klantenservice via 078 1544 44.

Testimonial

Jos en Ingrid Knoef over levensduur
‘Betrouwbare fokwaarden vormen de basis voor duurzame fokkerij.’

Melkveehouders Jos en Ingrid Knoef, Geesteren

Klantenservice

078 1544 44

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR