CRV Dier

Uw veestapel in één oogopslag

Voordelen

Gemakkelijk werken met CRV Dier app
  • Altijd en overal uw diergegevens in de hand 
  • Eenvoudig in gebruik 
  • Grip op uw dagelijkse werkzaamheden
CRV Dier is de nieuwe app die uw dagelijkse werkzaamheden rondom uw veestapel makkelijker maakt. Wanneer u in de stal staat, aan de koffie zit of zelfs als u even geen internet heeft. In één oogopslag ziet u welke dieren er vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben. Registreer eenvoudig de dagelijkse gebeurtenissen, zoals geboorte en inseminaties in deze gebruiksvriendelijke app.

De mobiele app CRV Dier is ontwikkeld samen met veehouders en dat blijven we doen! Met één druk op de knop, geeft u eenvoudig uw ideeën aan ons door. Hierdoor blijft de app altijd voldoen aan de wensen van u en uw collega’s.

De app werkt logisch en eenvoudig, waardoor u sneller kunt werken en meer overzicht heeft. Dat bespaart tijd en geeft rust.

 

Profiteer direct en meld u aan

Wilt u zich direct aanmelden om gebruik te maken van deze handige app? Ga naar de aanmeldpagina van CRV Dier.
Als u VeeManager Compleet heeft, kunt u CRV Dier nu zonder extra kosten gebruiken.

Wanneer u gaat werken met CRV Dier, maken we gebruik van data van u en uw dieren. In onze voorwaarden hebben we vastgelegd hoe we met die gegevens omgaan, hoe u kunt zorgen dat andere partijen mogen meekijken en dergelijke.
Hieronder vindt u alle voorwaarden die van toepassing zijn op deze deelname. Tijdens het aanmeldproces accepteert u deze voorwaarden, hieronder kunt u ze nog eens teruglezen. Wanneer de voorwaarden wijzigen krijgt u een bericht via de app waarin u de nieuwe voorwaarden kunt nalezen.
 

De kosten voor CRV Dier vallen op dit moment nog onder het pakket VeeManager Compleet. Bent u al deelnemer aan VeeManager Compleet, dan kunt u zonder extra kosten gebruik maken van de nieuwe app. Heeft u nog geen VeeManager Compleet, dan wordt u deelnemer van dit pakket om gebruik te kunnen maken van CRV Dier. Hieronder vindt u de kosten van VeeManager Compleet.

VeeManager Melkvee   € +6%
Compleet (5 modules) per bedrijf per maand € 4,45
1e-100e melkkoe per melkkoe per maand € 0,31
101e-200e melkkoe per melkkoe per maand € 0,15
201e melkkoe en daarboven per melkkoe per maand € 0,07
Module per bedrijf per module per maand € 1,50
Module Registratie per melkkoe per maand € 0,06
Module MPR per melkkoe per maand € 0,12
Module Vruchtbaarheid per melkkoe per maand € 0,12
Module Fokkerij per melkkoe per maand € 0,12

Op termijn komt er een andere tariefstructuur voor CRV Dier.