Bwb (gebruikskruising)

Meerwaarde voor het ondereind van de veestapel

Voordelen

Bwb: meerwaarden voor het ondereind van de veestapel
  • ruim aanbod Bwb gebruikskruisingsstieren
  • betrouwbaar: goede spermakwaliteit en hoog bevruchtend vermogen gegarandeerd

De dieren uit het aanbod van Belgisch-witblauwstieren voor gebruikskruisingen staan garant voor mooi bevleesde kalveren. Maar veehouders hebben ook minstens zoveel behoefte aan een vlotte afkalving en een goede opstart van de koe.

Daarom test CRV elke jonge stier uitgebreid in het veld door middel van inseminaties. We analyseren alle gegevens en zetten die om in kruisingsindexen, zoals makkelijk geboorte, drachtduur en gewicht.

Samenwerking
CRV werkt samen met BBG, onze partner in het Belgisch-witblauwras. BBG analyseert alle sperma. CRV kan zo een goede spermakwaliteit en hoog bevruchtend vermogen garanderen.

Of u nu kiest voor lichte Bwb-kalveren of voor Bwb-stierkalveren met meer bespiering: CRV heeft een ruim aanbod aan geschikte Belgische witblauwe gebruikskruisingsstieren.

Aanbod
Bekijk hier het aanbod Belgisch witblauwe gebruikskruisingsstieren.

Interesse in kruisen met Belgisch witblauw?
Wilt u meer informatie of hebt u vragen over de beste kruising en/of strategie voor uw fokdoel? Of wilt u een vrijblijvend gesprek met een fokkerijadviseur?

Neem dan gerust contact op met uw veestapeladviseur of met Klantenservice op 078 1544 44.

Testimonial

Geert Demasure over fokkerij
“We streven in onze bedrijfsvoering niet zo zeer naar uitersten maar eerder naar een optimum en dat zowel in het management als in de fokkerij”
Geert Demasure, fokker Belgisch witblauw, Avelgem

Klantenservice

078 1544 44

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR