Programma CRV-vrouwendag (VL)

CRV-vrouwendag: u komt toch ook (weer)?

Het complete programma voor de CRV-vrouwendag in Vlaanderen is bekend!

[table “177” not found /]

Meld u hier aan!

Spreker op de CRV-vrouwendag: *Petra Groot Nibbelink 
Krijg (meer) inzicht in uw eigen energiebronnen en energieslurpers én verbeter uw energieniveau met de inleiding en workshop Énergie en Vitaliteit van Petra Groot Nibbelink.

Petra Groot Nibbelink is opgegroeid op een melkveehouderij in de Achterhoek. Ze is 12 jaar werkzaam binnen het bankwezen en woonachtig in Amsterdam. Eén van haar grootste passies is de combinatie van energie & vitaliteit.

Hoe haal je het beste uit jezelf? Wat zijn je bronnen van energie en wat zijn de energievreters in je leven?

Haar eigen zoektocht naar meer energie heeft o.a. tot gevolg gehad dat ze 4 keer de Alpe d’Huez heeft beklommen voor het goede doel en zelfstandig onderneemster is geworden. Ze geeft workshops om haar ervaringen te delen en de deelnemers handvatten te geven om zelf ook energieker door het leven te gaan.

De workshop
Petra zal in haar inleiding en workshop een link leggen tussen energie en de uitdagingen op de boerderij waar u voor staat en hoe u dit allemaal optimaal kunt managen. Zoals 7 dagen per week werken met vaak een druk gezinsleven ernaast, administratie, sociaal leven, familie, et cetera. Vervolgens volgt een interactief gedeelte waarbij alle deelnemers zelf een energiecheck invullen. Hierna worden deze ervaringen in kleine groepjes met elkaar gedeeld. Kortom, een energieke afsluiting van de CRV-Vrouwendag 2015.

[table “178” not found /]

Meld u hier aan!