Nieuwe CFO voor CRV

categorie Persbericht
11
aug
2020
0
Reacties
Egon Verheijden
Egon Verheijden

CRV is verheugd mede te kunnen delen dat vanaf 1 september 2020 Egon Verheijden in dienst treedt bij CRV als Chief Financial Officer (financieel directeur) en als lid van de Executive Board. 

Egon Verheijden (46) heeft een internationale carrière achter de rug. Na jaren als controlerend accountant bij KPMG Nederland gewerkt te hebben heeft hij voor KPMG International de wereldwijde duurzaamheidspraktijk uitgebouwd. Daarna werkte hij bij TEVA Pharmaceuticals als Head of Accounting Europe. In deze functie leidde hij een internationaal team van 400 finance professionals. Per 1 september laat hij STADA Arzneimittel in Frankfurt am Main (Duitsland) achter zich. Hier was hij verantwoordelijk voor de transformatie van de Global Finance-organisatie waaronder de uitbesteding van werkzaamheden naar externe dienstverleners en de overstap naar nieuwe digitale technologieën.

‘Ik kijk er erg naar uit om onderdeel te worden van CRV en bij te dragen aan de belofte van Better Cows > Better Life’, aldus de nieuwe financieel directeur. Met de komst van Egon Verheijden zet CRV een belangrijke stap in het invullen van de managementstructuur en de toekomstige rol van de CRV-directie als geheel in het realiseren van de strategische doelstellingen.