Nieuw platform ‘Meerwaarde uit melk’

categorie Persbericht
3
feb
2016
0
Reacties
meerwaardeuitmelk.be

Samen met MCC en DGZ neemt CRV de Vlaamse melkveehouder de komende maanden mee in een aansprekend verhaal over de informatie uit melk. Via het digitale informatieplatform www.meerwaardeuitmelk.be kan de melkveehouder alles vinden wat met melkinformatie te maken heeft.

Meerwaarde uit melkMelk is voor melkveehouders de belangrijkste bron van inkomsten maar evenzeer de voornaamste bron van informatie voor het sturen en managen van hun veestapel. Samen met MCC Vlaanderen en DGZ Vlaanderen is CRV gestart met een informatieplatform dat zich enkel richt op de waardevolle informatie die melkveehouders uit melk kunnen halen. Daarbij worden de drie partners ondersteund door het vakblad Veeteelt.

De komende maanden verschijnt een artikelenreeks in Veeteelt waarin de informatie uit melk telkens als stuurmiddel voor het management wordt toegelicht. Tot slot plant het platform ook een aantal informatieve filmpjes waarbij telkens veehouders hun meerwaarde uit melk toelichten. Hieronder het eerste in de reeks.

Meerwaardeuitmelk+play