CRV Koe-Expo, meer dan je ziet.

CRV Koe-Expo 2015: CRV-dochtergroepenpresentaties, grootste holsteinkeuring Zuidwest Nederland, vakbeurs met nadruk op innovatie.

Op zaterdag 20 juni 2015 is ’s-Hertogenbosch het epicentrum voor de koeienliefhebber. In de Brabanthallen komt u als koeienliefhebber ogen tekort op de CRV Koe-Expo.

De CRV Koe-Expo is een evenement waar veehouders komen om koeien te kijken, elkaar te ontmoeten en kennis te nemen van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de rundvee-houderij.

In deze tijd ligt nog meer dan voorheen het accent op resultaten behalen en het efficiënt runnen van uw veestapel. Met CRV hebt u een partner die u innovatieve meerwaarde biedt bij het managen van uw veestapel.

Catalogus

Programma

Wat staat er tijdens de CRV Koe-Expo op het programma?

De resultaten van uw veestapel optimaliseren: dat is altijd ons uitgangspunt. Hiervoor hebben we als hulpmiddel de resultaatwijzer ontwikkeld. Deze bevat vijf thema’s die bepalend zijn voor melkveehouderijbedrijven. Door welk thema voelt u zich aangesproken: productie, levensduur, efficiëntie, vruchtbaarheid of gezondheid?

Wilt u even sparren? Onze collega’s staan klaar op de CRV Koe-Expo om met u van gedachten te wisselen over de thema’s die juist voor uw veestapel actueel zijn. En op de vakbeurs geven onze medewerkers u graag toelichting op nieuwe én bestaande oplossingen om uw veestapel optimaal te managen.

 Bekijk welke bedrijven met een stand aanwezig zijn

Last but not least: in de keuringsring strijden de topkoeien van fokkers uit Zuidwest-Nederland om de hoofdprijzen. Een lust voor het oog.

Programma CRV Koe-Expo 2015
09:00 Hal open
10:30 Individuele keuring
Ring 1: Zwartbont Ring 2: Roodbont
10:30 Rubriek 1 Rubriek 7
10:50 Rubriek 2 Rubriek 8
11:10 Kampioenskeuring zwartbont - vaarzen (1e kalfs) rubriek 1 & 2 Kampioenskeuring roodbont - (vaarzen) 1e kalfs rubriek 7 & 8
11:30 Rubriek 3 Rubriek 9
11:50 Rubriek 4 Rubriek 10
12:10 Kampioenskeuring zwartbont - middenklasse rubriek 3 & 4 Kampioenskeuring roodbont - middenklasse 9 & 10
12:30 - 13:00 Pauze
13:00 - 14:30 Presentatie dochter- en demogroepen
Ring 1: Zwartbont Ring 2: Roodbont
14:40 Rubriek 5 Rubriek 11
15:00 Rubriek 6 Rubriek 12
15:20 Kampioenskeuring zwartbont - oudere koeien rubriek 5 & 6 Kampioenskeuring roodbont - oudere koeien rubriek 11 & 12
15:40 Einde individuele keuring
16:30 Einde CRV Koe-Expo

 

Kinderhoek

Kinderen meenemen? Geen enkel probleem. Tijdens de CRV Koe-Expo vindt u een kinderhoek waar de kleintjes vermaakt worden terwijl u in alle rust de beurs bezoekt. De activiteiten zijn (onder voorbehoud): 

  • Schminken
  • Cupcakes versieren
  • Springkussen

Blog

Alvast in de juiste stemming komen? Lees hoe kenners en liefhebbers naar de CRV Koe-Expo toeleven:

 Tessa Hermanussen achter de schermen van de CRV Koe-Expo

Bastiaan en Arnold selecteren dochtergroepen

Jose en Henk bereiden zich voor op hun rol als speaker

Tonnie Vissers en Debbie van der Veeken geven toelichting bij de CRV-dochtergroepen

De voorbereidingen zijn gedaan: we zijn er helemaal klaar voor!

Meer over de dochtergroepen

Van welke stieren worden er op de CRV Koe-Expo dochtergroepen getoond? Welke stieren dragen bij aan de efficiëntie, gezondheid, vruchtbaarheid, productie of levensduur van uw veestapel?

 Lees alles over de dochtergroepen in Den Bosch


CRV Koe-Expo, meer dan je ziet

Gratis parkeren, catalogus en entree