Stierennieuws

prestige

Barendonk Prestige voor keuringsring én economie

categorie Stierennieuws

Invloed en aanzien, zo omschrijft Van Dale het woord prestige. De naam past helemaal bij de verervingscapaciteit van de jonge InSire-topstier Barendonk Prestige. Deze hoogste exterieurvererver van de roodbonte kaart in Nederland en Vlaanderen gaat keuringskoeien leveren. Ook in Duitsland staat hij op een gedeelde eerste plek.

Prestige fokt grote brede dieren met veel inhoud en hij vererft super uiers. Gebruik hem daarom op dieren die gemakkelijk afkalven. Maar Prestige kan veel meer dan keuringskoeien fokken, want hij maakt zijn fraaie dochters productiever (264 Ine…

lees meer ›
Belgisch witblauw

CRV/BBG toont stieraanbod gericht op efficiënte veestapel

categorie Stierennieuws

Donderdag 9 en vrijdag 10 november konden vleesveehouders opnieuw een blik werpen op het actuele stierenaanbod voor Belgisch witblauw. In de coulissen van de stal in Ciney kregen zij maar liefst 25 stieren voorgesteld. Correcte dieren, gewicht en een fijne bespiering was daarbij de veel genoemde feedback bij de eerste bezoekers op donderdag.

Het slottrio van de voorstelling werd zo bijzonder veel genoemd: drie stieren van allen meer dan 1250 kg. De opvallende en sterk bevleesde Courtois de la Hesbaye (Grommit x Galopeur) trok de kop, gevolgd door de fijn bespierde T…

lees meer ›
Leonardo

InSire Topstieren november: Leonardo en Jetstream

categorie Stierennieuws

De hoogst scorende stieren van CRV zijn de InSire Topstieren. In november zijn Leonardo en Jetstream toegevoegd aan het actuele aanbod in onze webshop.

Maak hieronder kennis met deze twee toppers of bekijk het totale actuele aanbod van InSire-TopStieren (zwartbont of roodbont) in onze webshop.

Probleemloze productietopper
Via zijn moeder Delta Louise voert Delta Leonardo terug op de Peeldijker Liesjes van de familie Priems uit De Mortel. De InSire Topstier vererft veel melk en 110 kilo vet en eiwit….

lees meer ›
Opendeurdag CRV/BBG

Komt u ook naar de opendeurdagen van CRV/BBG in Ciney

categorie Stierennieuws

Op donderdag 9 en vrijdag 10 november 2017 kunt u terecht voor een speciale opendeurdag die CRV en BBG organiseren. Dit jaar vindt de opendeurdag enkel plaats in de BBG-stal in Ciney.

Beide dagen worden de stieren vanaf 14.30 uur in Ciney getoond. Vrijdag 10 november is er ook een avondvoorstelling die om 19.00 uur van start gaat. U bent welkom in de stal in Ciney: Chemin du Tersoit 32, 5590 Ciney.

 
Transparantie staat voorop
CRV, partner van BBG, stelt transparantie voorop en wil de vleesveehouders maximaal informeren. Daarom stellen we elke vrijdagmidda…

lees meer ›
Insire topstier: grootmoeder Pablo

InSire Topstieren oktober: Pablo, Smiley en Accord

categorie Stierennieuws

De hoogst scorende stieren van CRV zijn de InSire-Topstieren. In oktober zijn Pablo, Smiley rf en Accord toegevoegd aan het actuele aanbod in onze webshop.

Maak hieronder kennis met deze drie toppers of bekijk het totale actuele aanbod van InSire-TopStieren (zwartbont of roodbont) in onze webshop.

Persistente productietopper
Visstein K&L Pablo is een fenomenale productievererver. Ruim 1400 kg melk met plussen voor de gehalten resulteren in 130 kg vet en eiwit. Pablo fokt persistent producerende …

lees meer ›