Persbericht

fleckvieh dochter Epinal

Met CRV Fleckviehstieren naar een hoger bedrijfssaldo

categorie Fokwaarden, Persbericht

De indexdraai van april 2021 laat stieren zien met een sterke basis in gezondheid en efficiëntie. Het fleckviehaanbod van CRV is verder versterkt en verbreed met stieren die garant staan voor een hoge productie en een goede gezondheid. Sterke, productieve koeien dus die voor iedere melkveehouder een belangrijke bijdrage leveren aan lagere kosten, een hogere opbrengst én minder zorgen.

 
Fokwaardeschatting aangepast
Deze indexdraai heeft Duitsland voor de rassen fleckvieh en brown swiss de zogenaamde single-step-methode toegepast. De nieuwe methode zorgt voor…

lees meer ›
indexdraai rosebuddochters

Gehalterijke CRV-stieren voor hoog rendement én minder zorgen

categorie Fokwaarden, Persbericht

De indexdraai van april 2021 bevestigt dat consequent fokken op efficiënte en gezonde koeien werkt. Het aanbod van CRV is verder versterkt en verbreed met stieren die garant staan voor robuuste dochters die probleemloos veel melk, met hoge gehalten vet en eiwit, produceren. Daarmee leveren ze voor iedere melkveehouder een belangrijke bijdrage aan lagere kosten, een hogere opbrengst én minder zorgen.

 
Ranger naar 113 beenwerk
Neem de prestaties van de veelgebruikte Double W Ranger (Reflector x Snowfever), een stier die het fokdoel van CRV perfect vertegenwoor…

lees meer ›

CRV keert 346.000 euro ledenvoordeel uit na bewogen boekjaar

categorie Persbericht

Als gevolg van de wereldwijde coronapandemie was 2019-2020 een bewogen boekjaar voor CRV. Niettemin steeg de omzet en werd een positief resultaat gerealiseerd.

Omzet blijft op peil

De omzet van de Coöperatie CRV u.a. over het boekjaar 2019-2020 bedraagt 172 miljoen euro. Een iets grotere veestapel in Nederland en Vlaanderen compenseerde de daling van de omzet tijdens de lockdown eerder dit jaar, toen onder andere mpr-activiteiten tijdelijk moesten worden opgeschort. De omzet van de buitenlandse businessunits bleef over het algemeen stabiel, waarbij een opvallende…

lees meer ›

Allround CRV-stieren vormen route naar gezonde en efficiënte koeien

categorie Persbericht

CRV-stieren vormen de route naar een gezonde en efficiënte veestapel. Een persistente, toenemende productie, een goede vruchtbaarheid en uiergezondheid zijn belangrijke gezondheidsbouwstenen van fleckviehstieren van CRV. Een efficiënte veestapel produceert meer melk uit dezelfde hoeveelheid voer, gaat lang mee en heeft daarnaast een goede vleesproductie. Het resultaat is meer werkplezier, een beter financieel rendement en een lagere uitstoot. Samen met u werken we daar graag aan.

 
Nog meer vertrouwen in Worldcup en zonen
Worldcup (Wertvoll x Watt) start zijn…

lees meer ›

Gehalterijke CRV-stieren vormen route naar gezonde en efficiënte koeien

categorie Persbericht

CRV-stieren vormen de route naar een gezonde en efficiënte veestapel. Hogere gehalten leveren direct meer melkgeld op en zijn een belangrijke bouwsteen van een hogere efficiëntie. CRV introduceert deze indexdraai daarnaast ook de unieke fokwaarde voerefficiëntie. Koeien produceren bij een hogere voerefficiëntie meer melk uit dezelfde hoeveelheid voer. Het resultaat is een beter financieel rendement en een lagere methaanuitstoot. Samen met u werken we daar graag aan.

 
Krachtpatsers met beste gehalten
Met ruim 2500 dochters aan de melk bevestigt Ranger opnieuw…

lees meer ›