Algemeen

Olivier Bulot: ‘Onze brown swiss wordt elke lactatie beter’

categorie Algemeen

Gehalten en duurzaamheid, dat zijn de speerpunten van de brownswissfokkerij in Frankrijk. ‘We mixen alle beschikbare genetische brownswissbronnen’, noemt Olivier Bulot als een van de succesfactoren van het brownswissfokprogramma van de Franse ki-vereniging BGS.

De brownswiss-stieren van BGS zijn sinds de augustusdraai opgenomen in het aanbod van CRV.

 
Hoge gehalten, robuust en duurzaam
Brownswisskoeien in Frankrijk? Veel veehouders zullen ervan opkijken. De harde, bruine koeien kennen hun oorsprong in Duitsland, Zwitserland en Italië. ‘We hebben een popul…

lees meer ›
tarieven

CRV-tarieven 2020-2021

categorie Algemeen

Vanaf 1 september 2020 gelden de nieuwe tarieven 2020-2021 voor de diensten en producten van CRV. Uit duurzaamheidsoverwegingen ontvangen onze leden en klanten de tarievenkaart niet per post. De CRV-tarieven zijn daarom digitaal beschikbaar via deze website.

Bekijk hier de tarievenkaart 2020-2021.

Hebt u nog vragen over de tarievenkaart, neem dan contact op met CRV Klantenservice of uw veestapeladviseur.

 

lees meer ›
Korting

Maak optimaal gebruik van onze kortingen

categorie Algemeen

Een optimaal gebruik van de kortingsregelingen kan u al gauw een behoorlijke besparing opleveren. Door een combinatie van uw hoofdras met extra aankopen van bwb-gebruikskruisingen daalt uw gemiddelde dosisprijs aanzienlijk.

De actuele spermaprijzen (bruto) gelden vanaf 14 augustus tot en met 3 december 2020. Deze prijzen kunnen te allen tijde aangepast worden en levering is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de meest actuele prijzen en status van beschikbaarheid kunt u onze webshop raadplegen. De genoemde prijzen betreffen brutoprijzen. Hieronder vindt u een…

lees meer ›
CRV-kinderoverall

Win een CRV-kinderoverall met de favoriete koeienfoto

categorie Algemeen

Heeft uw kind een favoriete koe? Maak een leuke foto van uw kind met die koe en win de enige echte CRV-kinderoverall! We leggen hieronder uit hoe de actie werkt.

Update 10 september:
Deze actie duurde tot 1 september. Het is niet meer mogelijk om foto’s in te sturen.

We zijn ontzettend blij verrast met alle mooie, leuke en lieve foto’s die we binnenkregen! Het is voor ons onmogelijk om daaruit een keuze te maken. Daarom krijgen ALLE KINDEREN die tijdens de actieperiode hun foto hebben ingezonden een overall.
Deelnemers die via deze site een foto hebben ingezon…

lees meer ›
boerderijvakantie-pakket

CRV Boerderijvakantie-pakket

categorie Algemeen

De zomervakantie in Vlaanderen is begonnen. We gaan dit jaar veelal op vakantie in eigen land, ook de boerderijvakantie is daarbij populair. Daarom maakten wij een speciaal vakantiepakket voor kinderen die vakantie vieren op de boerderij. Zo wordt de boerderijvakantie nog leuker en ook leerzaam!

Hebt u een boerderijcamping met rundvee? Gebruik het vakantiepakket voor (de kinderen van) uw gasten.
Gaat u met uw kinderen naar een boerderijcamping met rundvee? Print het pakket uit en neem het mee om de vakantie nog leuker te maken!

Alle losse onderdelen van het vaka…

lees meer ›