Algemeen

CRV-tarieven 2018-2019

categorie Algemeen

Vanaf 1 september 2018 gelden de nieuwe tarieven 2018-2019 voor de diensten en producten van CRV. Uit duurzaamheidsoverwegingen wordt de tarievenkaart niet meer geprint en per post verstuurd. De CRV-tarieven zijn digitaal beschikbaar via deze website.

Bekijk hier de tarievenkaart 2018-2019.

Hebt u nog vragen over de tarievenkaart, neem dan contact op met CRV Klantenservice of uw veestapeladviseur.

 

lees meer ›

Programma voor afdelingen en studieclubs 2018-2019

categorie Algemeen

Hebt u het programma voor uw studieclub voor het komend seizoen al rond? CRV heeft voor het studieclubseizoen 2018-2019 diverse workshops en excursies samengesteld om veehouders verder te helpen bij het behalen van een hoger rendement en veel werkplezier.

 
Workshops

Grip op je veestapel
We weten heel veel over onze veestapel, maar hoe kunt u deze kennis maximaal en efficiënt inzetten om tot betere resultaten te komen?
Maximaal melken binnen uw grenzen
Welke mogelijkheden zijn er om zo efficiënt mogelijk te produceren?
Inkruisen
Hoe kan het krui…

lees meer ›
CRV-adviesraad

‘Ontzorgen wordt de nieuwe maat’

categorie Algemeen

De CRV-adviesraad werkt aan de toekomst. Welke koe willen we over vijf jaar melken en wat hebben melkveehouders daarvoor nodig? Dat zijn onder andere vragen waar de CRV-adviesraad zich over buigt. Ze vertalen de ontwikkelingen in de sector naar een visie op de toekomst en adviseren daarmee CRV. Want er is niet één type melkveebedrijf van de toekomst met één type koe.

Sinds eind april is de nieuwe adviesraad – een samenvoeging van Info- en Fokkerijraad – actief met als voorzitter Wichard Kievit, melkveehouder in Bunne. Met 11 melkveehouders uit de verschillende regio…

lees meer ›

Maak optimaal gebruik van de kortingen

categorie Algemeen

Een optimaal gebruik van de kortingsregelingen kan u al gauw een behoorlijke besparing opleveren. Door een combinatie van uw hoofdras met extra aankopen van bwb-gebruikskruisingen daalt uw gemiddelde dosisprijs aanzienlijk.

De spermaprijzen (exclusief btw) gelden vanaf 10 augustus tot en met 7 december 2018. Deze prijzen kunnen te allen tijde aangepast worden en levering is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de meest actuele prijzen en status van beschikbaarheid kunt u onze webshop raadplegen. De genoemde prijzen betreffen brutoprijzen. Hieronder vindt u een…

lees meer ›
fokprogramma

Bezoek het hart van het CRV-fokprogramma

categorie Algemeen

Gebruikt u topstieren zoals Delta Atlantic, Delta Danno, Delta Treasure of Delta Jacuzzi Red? En vraagt u zich af hoe CRV deze stieren fokt en hoe ze op de stierenkaart terecht komen? Graag nodigen wij u daarom uit om met eigen ogen een kijkje in de keuken van het fokprogramma te nemen.

U bent van harte welkom in het Dairy Breeding Center in Wirdum (NL), het hart van het fokprogramma van CRV. Vanuit een skybox kunt u de dieren bekijken die aan de basis staan van toekomstige topstieren en stiermoeders. Ook bezoeken we het succesvolle Delta-testbedrijf van de familie …

lees meer ›