Algemeen

digiklauw en klauwgezondheidsscore

Nieuwe klauwgezondheidsscore voor betere klauwgezondheid

categorie Algemeen

DigiKlauw, een gezamenlijk product van CRV en GD, is een managementtool om de klauwgezondheid in kaart te brengen, waarbij de klauwgezondheidsscore (KGS) als kengetal wordt berekend. Het algoritme van dit kengetal is verder verfijnd, waardoor er een nog beter beeld ontstaat over de klauwgezondheid van de veestapel.

Een vlotte en vitale melkveestapel is de basis voor veel melk en een hoge levensduur. Koeien met gezonde klauwen presteren beter en vragen minder arbeid. Om de klauwgezondheid naar een hoger plan te tillen is inzicht hierin de eerste stap naar een verbete…

lees meer ›

Maak optimaal gebruik van de kortingen

categorie Algemeen

Een optimaal gebruik van de kortingsregelingen kan u al gauw een behoorlijke besparing opleveren. Door een combinatie van uw hoofdras met extra aankopen van bwb-gebruikskruisingen daalt uw gemiddelde dosisprijs aanzienlijk.

De spermaprijzen (bruto) gelden vanaf 5 april tot en met 15 augustus 2019. Deze prijzen kunnen te allen tijde aangepast worden en levering is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de meest actuele prijzen en status van beschikbaarheid kunt u onze webshop raadplegen. De genoemde prijzen betreffen brutoprijzen. Hieronder vindt u een toelichtin…

lees meer ›

Onze startpagina is vernieuwd

categorie Algemeen

Welkom op onze vernieuwde startpagina! Op onze nieuwe startpagina vindt u gemakkelijker uw weg, deze is overzichtelijker geworden. Het menu aan de bovenzijde blijft ongewijzigd, dat blijft u gebruiken zoals u gewend was.

CRV maakt zich sterk om u te helpen tot een zo gezond en efficiënt mogelijke veestapel te komen. Die thema’s Gezondheid en Efficiëntie vindt u nu gemakkelijk terug via de beginpagina. Klikt u daar verder, dan leest u alles over onze Better Life fokkerijgetallen voor gezondheid en efficiëntie, waarmee u snel de beste stieren selecteert. Of lees bijvo…

lees meer ›
Familie Mabesoone met Rockydochter

Trots op koeien op Agriflanders

categorie Algemeen

Wanneer je koeien zijn geselecteerd om te stralen op Agriflanders, ben je als veehouder natuurlijk heel trots. Veel van de eigenaren van deze koeien kwamen hun dier op de stand even opzoeken. Met deze prachtige beelden en verhalen als resultaat!

Lieven Mabesoone uit Boezinge combineert het nuttige met het aangename. Hij leert zijn 17-jarige dochter autorijden tijdens een leuke rit van 100 km en hij bezoekt zijn Rockydochter Lobke op de CRV-stand op Agriflanders. De typische bonte dochter van Rocky doet het met LW 108 volledig naar zijn wens.

 

Geert e…

lees meer ›
Agriflanders

Veestapel van de toekomst komt tot leven op Agriflanders

categorie Algemeen

Tijdens de melkveedag van Agriflanders gaf CRV een inkijkje in de veestapel van de toekomst. In de ring toonden we verschillende resultaten van ‘samen werken aan de veestapel van de toekomst’. Alle koeien in de ring zijn koeien afkomstig van de bedrijven van onze leden. Ze laten zien hoe we samen met u gezonde en efficiënte koeien kunnen realiseren.

Bekijk hier de sfeerfoto’s van vier dagen Agriflanders 

In drie dochtergroepen toonden we dochters van actuele s…

lees meer ›