Evenementen

Terugkijken online stierenpresentatie

Donderdagavond 10 december vond de online stierenpresentatie van CRV plaats. Hierin gaven Joris van Laerhoven (specialist veestapelmanagement) en Irma Scholman-de Wit (veestapeladviseur en inseminator) een uitgebreide toelichting op diverse fok- en InSire-Topstieren die onder andere in de CRV-stierenstallen in Giekerk zijn gehuisvest. Ook werd er nader ingegaan op de CRV-indexen CRV-Gezondheid en CRV Efficiëntie en de nieuwste fokwaarde voerefficiëntie.

De getoonde stieren helpen u om een gezonde en efficiëntie veestapel te realiseren. Want zoals u weet staat CRV vo…

lees meer ›

Digitaal alternatief voor najaarsbeurzen

categorie Evenementen

Waar u ons normaal gesproken in januari met een stand op de AgriFlanders aantreft met een stand en veel dieren en waar we de prijskamp organiseren, neemt CRV voorlopig geen deel aan beurzen en shows. De verwachting is dat we dit standpunt blijven handhaven voor de eerste helft van 2021. De reden achter dit besluit is corona en de daarbij geldende restricties.

Webinars
In plaats van fysieke beurzen en shows gaan we u via de digitale weg van nieuws en informatie voorzien. Zo heeft u op 8 september onze eerste online stierenpresentatie kunnen volgen. Deze presentatie …

lees meer ›
stierenpresentatie

Online holstein stierenpresentatie op 8 september

categorie Evenementen, Fokwaarden

Midden augustus is de indexdraai geweest en heeft u onze brochure Stierenaanbod per post of digitaal ontvangen. Zoals u hierin ziet, staat CRV voor gezonde koeien met een functioneel exterieur die een uitstekende productie met prima gehalten realiseren. Graag stellen we binnenkort een aantal stieren nader aan u voor!

Best passende stier
De basis van fokkerij is een passende stierkeuze. Zoals u van ons gewend bent bieden wij u een ruim aanbod holsteinstieren. Maar hoe kies je nu de best passende stier?
Graag nodigen wij u uit voor een online stierenpresentatie (web…

lees meer ›

Uitstel ‘Week van de voerefficiëntie’

categorie Evenementen

Als gevolg van de situatie met betrekking tot het coronavirus, heeft CRV samen met de vijf melkveehouders en haar partners besloten de ‘Week van de voerefficiëntie’ niet door te laten gaan.

Deze week, die plaats zou vinden van maandag 16 maart tot en met vrijdag 20 maart op vijf verschillende melkveebedrijven, wordt verplaatst naar een ander moment. Wanneer precies zal bekend worden gemaakt, zodra de situatie rondom het coronavirus dat weer toelaat. Alle veehouders die zich de nabije weken via de site www.weekvandevoerefficientie.nl hebben aangemeld, krijgen hierov…

lees meer ›
jongerenavonden

Jongerenavond: het mysterie tussenkalftijd

In verband met de situatie rondom het coronavirus, zijn de jongerenavonden uitgesteld. Zodra de situatie het toelaat, prikken we een nieuwe datum!

Het mysterie tussenkalftijd: wat is ideaal? Lang of kort? Weinig onderwerpen die zoveel controverse oproepen als de ideale tussenkalftijd. De jongerenraad van CRV nodigt jullie uit om hierin te duiken.

Voorlichters hameren op een zo kort mogelijke tussenkalftijd, maar een langere tussenkalftijd heeft ook zo zijn voordelen. Wat is wijsheid? Wageningen Univers…

lees meer ›