Coöperatie

online veebeoordelen

En de winnaars van het online veebeoordelen zijn……

categorie Coöperatie

Bijna 200 veehouders uit Nederland en Vlaanderen bogen zich de afgelopen weken over de plaatsing van acht roodbonte en acht zwartbonte dieren in de tweede editie van onze competitie online veebeoordelen. Ook waren er deelnemers uit Duitsland, Denemarken en Brazilië. De meeste veehouders deden mee in zowel de roodbonte als de zwartbonte rubrieken. 

Het online veebeoordelen was zeker geen gemakkelijke klus, zo blijkt uit de uitslag. In de zwartbontcompetitie waren er uiteindelijk slechts twee deelnemers die de acht dieren exact hetzelfde plaatsten als de jury. Bij roo…

lees meer ›
pasen

CRV wenst ook alle kinderen gezellige Paasdagen  

categorie Coöperatie

Bij Pasen denken we snel aan paaseieren en paashazen. Maar omdat we bij CRV nu eenmaal dol zijn op koeien, delen we met Pasen graag een ‘loeigoed’ cupcakerecept en een kleurplaat met een paaskalfje. 

Speciale pagina voor de kinderen (of volwassenen) die graag creatief bezig zijn tijdens de paasdagen!

Paaskleurplaat
Maak jij een mooie paastekening voor je vader of moeder, je opa of oma?
Klik hier om de CRV-paaskleurplaat te downloaden.

 

Maak zelf koeien-cupcakes
Geniet deze paasdagen ook…

lees meer ›
Young CRV

CRV introduceert Young CRV

categorie Coöperatie

CRV introduceert Young CRV. Jongeren tussen de 16 en 36 jaar met interesse in de rundveehouderij kunnen lid worden! 

Young CRV is de volgende generatie CRV. Het programma biedt jongeren de mogelijkheid om te leren en te netwerken via een breed scala aan activiteiten. Behalve het netwerken en leren, gaan clubleden leuke CRV-voordelen ervaren. En natuurlijk mag de fun ook niet ontbreken! Zodra het weer kan, ontmoeten ze elkaar en dan het liefst tussen de koeien. Jongeren hoeven niet op een rundveebedrijf te wonen of te werken om lid te worden van Young CRV.

Alle in…

lees meer ›
voorzitter Coöperatie CRV: Wietse Duursma

Wietse Duursma volgt Peter Broeckx op als voorzitter van CRV

categorie Coöperatie

De ledenraad van de Coöperatie Koninklijke CRV heeft vandaag ingestemd met de benoeming van Wietse Duursma tot voorzitter van het hoofdbestuur van de Coöperatie CRV en voorzitter van de raad van commissarissen van CRV Holding BV. Hij volgt Peter Broeckx op, die de organisatie zes jaar lang bestuurlijk leidde.

 
Wietse Duursma
Wietse Duursma heeft in het Groningse Bellingwolde een melkveebedrijf met 300 koeien en 150 stuks jongvee op 96 hectare grond en is sinds 2013 lid van de raad van commissarissen van CRV. In 2015 werd hij vicevoorzitter. Daarnaast is de 41-jar…

lees meer ›
online veebeoordelen

CRV’s online veebeoordelingscompetitie: tweede editie

categorie Coöperatie

Liefhebbers van keuringen en veebeoordelen moeten vanwege maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus veel missen. Om het gemis een klein beetje te verzachten organiseerde CRV vorig jaar een online veebeoordelingswedstrijd. Vanwege het succes doen we dat opnieuw! 

Let op: de inzendtermijn is inmiddels verstreken, het is niet meer mogelijk mee te doen. De uitslag en de winnaars maken we binnenkort bekend op deze site.

Hoe werkt dat?
Als u doorklikt op de link onderaan dit bericht ziet u foto’s …

lees meer ›