Coöperatie

CRV-Boerindag 2017 in Laakdal: wederom een topdag

categorie Coöperatie

De CRV-Boerindag in Laakdal deze week was weer een topdag voor de vele aanwezige boerinnen. Dat blijkt wel uit de vele lachende gezichten die op de foto’s van deze dag voorbijkomen.

De boerindag in Laakdal werd geopend door Irene van der Aart. Deze Amsterdamse cabaretière heeft een Achterhoekse boer aan de haak geslagen en vertelde op zeer  humoristische wijze over haar belevenissen op de boerderij. Voor de boerinnen in de zaal was het heel herkenbaar en zorgde voor vele lachbuien.

Tijdens de diverse wo…

lees meer ›
CRV-Boerindag

CRV-Boerindag: leerzaam en gezellige ontmoetingen met collega’s

categorie Coöperatie

De CRV-Boerindag is een dag speciaal voor boerinnen. Het is een leerzame, gezellige dag met inspirerende sprekers, een keuze uit interessante workshops, een lichte lunch en u sluit de dag af met een boerenbuffet. En natuurlijk ontmoet u collega-boerinnen! Deze dag is gratis voor leden en/of klanten van CRV. 

De CRV-Boerindag strijkt dit jaar weer neer in Vlaanderen en wel op 14 november in Laakdal. Wilt u aanwezig zijn bij dit leuke evenement? Schrijf u dan nu in! Deelname is gratis voor leden en/of klanten van CRV, maar aanmelden is verplicht.
De CRV-Boerindag is …

lees meer ›
studiedagen melkvee

Mag het een graadje meer zijn? Kom naar de melkvee-studiedagen

categorie Coöperatie

Rijke melk levert een hoge melkprijs en zeker met de hoge boterprijzen is dit verschil aanzienlijk. Maar hoe verhoogt u de melkgraden? Tijdens de melkvee-studiedagen die CRV in samenwerking met AVEVE organiseert, geven we antwoord op deze vragen.

Renaat Debergh, afgevaardigd bestuurder BCZ gaat in op de recente, wereldwijde ontwikkelingen in de zuivelmarkt. Vervolgens vertelt een AVEVE-specialist hoe het vet- en eiwitgehalte in de melk via voeding te verhogen is. Tot slot hoort u van een veestapeladviseur van CRV hoe fokkerij u kan helpen de melkgehalten te verhogen…

lees meer ›
agribex

Agribex: inschrijven voor de nationale prijskamp melkvee

categorie Coöperatie

Op vrijdag 8 december heeft tijdens Agribex de nationale prijskamp voor melkvee plaats. Vanaf 10.30 uur worden in paleis 1 zowel zwartbont als roodbont door elkaar gekeurd en dat in reeksen volgens leeftijd. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 3 november 2017.

Op het programma van deze nationale prijskamp staan rubrieken voor ongekalfde vaarzen van 6 tot 24 maanden, jonge koeien van 24 tot 48 maanden, volwassen koeien van 48 tot 72 maanden en volwassen koeien ouder dan 72 maanden. Daarbij worden zwart en rood holstein samen beoordeeld.
Telkens stoten de eerste tw…

lees meer ›
Programma voor studieclubs

Zoekt u nog onderwerpen voor uw veeteeltstudieclub?

categorie Coöperatie

CRV helpt u graag bij het samenstellen van een interessante bijeenkomst voor uw veeteeltstudieclub. We bieden verschillende onderwerpen aan, gericht op een gezondere en efficiëntere veestapel.

Voor veel veehouders is een efficiënte en gezonde veestapel de grootste ambitie in hun bedrijfsvoering. Wie wil er geen veestapel die makkelijk te managen is, lang meegaat en gemakkelijk produceert? Het helpt u aan een hoger rendement en het geeft u ook werkplezier. En dat is waar Better cows | Better Life voor staat.

 
In gesprek tijdens de veeteeltstudieclub
We gaa…

lees meer ›