CRV stelt diverse nieuwigheden voor op Agribex

20
nov
2017
0
Reacties

Dit jaar laat CRV u tijdens de Agribex in Brussel kennismaken met een aantal nieuwigheden gericht op het werken met en naar een gezonde en efficiënte veestapel. Kom zelf ervaren dat  er meer in fokkerij en het managen van een veestapel zit dan u vaak ziet.

Een van de producten die we op onze stand laten zien is Fokken op Maat. Hierbij krijgt u op basis van de informatie uit een merkertest de meest betrouwbare informatie. Deze informatie is niet alleen bruikbaar om de juiste kalveren aan te houden voor opfok, maar ook zeer nuttig om een juistere stierkeuze te maken.

 

Welkom op Agribex

Woensdag 6 december opent Agribex zijn deuren voor het grote publiek. Tot en met zondag 10 december bent u welkom op de CRV-stand in paleis 1, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag 5 december is het de professionele dag op de Agribex. Op deze dag is de Brussel Livestock Show in paleis 1 en 3 niet geopend.

 

Ook gezondheid meten met Ovalert

Ook de mogelijkheden van Ovalert worden uitgebreid. Op Agribex stelt CRV u de module gezondheid van Ovalert voor. Deze nieuwe en unieke module  attendeert u op koeien met mogelijke gezondheidsproblemen. Meer dan 1500 veehouders in Vlaanderen en Nederland ontdekten al de meerwaarde van Ovalert. Ovalert doet voor hen veel meer dan alleen het meten van de activiteit, het verliest de koeien nooit uit het oog. Het is hét ideale hulpmiddel om de gezondheid en vruchtbaarheid van het vee te managen.

 

Bwb-dochtergroep

Tot slot toont CRV tijdens deze beurs zes dochters uit het pwf-programma Belgisch witblauw, waaronder dochters van Glaieul, Toscan, Attribut, Or en Zougar.

 

Individuele keuringen op Agribex

Woensdag 6 en vrijdag 8 december zijn alvast twee data die met stip staan genoteerd in de agenda van vele fokkerijliefhebbers. Deze dagen heeft immers in paleis 1 ook de Brussels Livestock show plaats. Op woensdag 6 december is het de beurt aan het Belgisch witblauw ras om de grote piste te betreden. Vrijdag 8 december gaan dan de beste rood- en de zwartbonte dieren uit het land de strijd aan.