Maak optimaal gebruik van onze kortingen

categorie Algemeen
11
aug
2020
0
Reacties
Korting

Een optimaal gebruik van de kortingsregelingen kan u al gauw een behoorlijke besparing opleveren. Door een combinatie van uw hoofdras met extra aankopen van bwb-gebruikskruisingen daalt uw gemiddelde dosisprijs aanzienlijk.

De actuele spermaprijzen (bruto) gelden vanaf 14 augustus tot en met 3 december 2020. Deze prijzen kunnen te allen tijde aangepast worden en levering is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de meest actuele prijzen en status van beschikbaarheid kunt u onze webshop raadplegen. De genoemde prijzen betreffen brutoprijzen. Hieronder vindt u een toelichting op de kortingen die CRV biedt.

 

Kwantumkorting bij inseminatie

Dit is een kwartaalkorting over de doses conventioneel sperma die in dat kwartaal in combinatie met een inseminatie zijn afgenomen.

Voor SiryX geldt geen kwantumkorting, wel telt het aantal doses SiryX in combinatie met inseminatie mee voor de bepaling van het kortingspercentage op het conventionele sperma.

 

 

 

 

 

Transactiekorting bij bestelling

De transactiekorting geldt alleen voor het bestelde conventionele sperma. Wel telt in de bestelling het aantal doses SiryX-rietjes mee voor de bepaling van het kortingspercentage op het conventionele sperma. Bestelde doses die op de wachtlijst komen, tellen automatisch mee bij de korting. Doses die gereserveerd worden, vallen per reservering onder de transactiekorting.

 

Korting bij automatische betaling

Automatische incasso van uw factuur levert u een korting op van 1 procent (op de factuur).

 

Internetbestelkorting

Wanneer u de bestelling van sperma zelf invoert via internet, ontvangt u een korting van € 5,– per bestelling (minimale ordergrootte 10 doses sperma).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *