Klaar voor actie?

categorie Algemeen, Stierennieuws
1
aug
2014
0
Reacties
Agatha 152; v: Akron
Agatha 152; v: Akron; eig: JRM Wienk, Ambt Delden

Na de indexdraai van 13 augustus wordt de CRV-stierenkaart vernieuwd. Tot die tijd kunt u nog gebruikmaken van onze actuele actiestieren. Gaat u voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding, dan hebt u met onze actiestieren een beste deal.

Neem Brilliant. Deze Goldwynzoon, die bij de voorselectie van de NRM zat, is een zwartbonte stier met heel veel kwaliteiten op exterieurgebied. Hij vererft een goede vruchtbaarheid en uiergezondheid en scoort 107 voor klauwgezondheid. Zijn dochters hebben beste achteruiers. Wie graag mooie koeien in zijn stal heeft die even iets meer macht uitstralen, kiest Brilliant.

Barnkamper Marilyns

Vlnr: Barnkamper Marilyn 277, 340 en 346; v: Brilliant; eig: mts. L&C&AWA de Jong-van Ooijen, Beusichem. Voorgrond: Derk van Arkel en Linda de Jong

Staat rood u meer aan? Dan is Akron een bewuste keuze. Een mooie allroundstier met weinig foutjes, zonder Kianbloed. Hij vererft rood getinte dochters met hele beste vooruieraanhechting (109), ondiepe uiers en brede kruizen. Akron scoort een keurige 4 voor Better Life Efficientie en is ook nog eens robotgeschikt.

Actiestieren zijn tijdelijk beschikbaar tegen sterk gereduceerde tarieven. U vindt zeker iets van uw gading: roodbont, zwartbont, mrij, fleckvieh of Belgisch witblauw.

> Bekijk alle actuele actiestieren van CRV