Inschrijving nationale prijskamp witblauw in Libramont

categorie Algemeen
11
mei
2018
0
Reacties
bwb-keuring Libramont
Bwb-keuring in Libramont

De nationale bwb-keuring Libramont is dit jaar toe aan zijn dertigste editie en heeft komende zomer plaats op zaterdag 28 juli. Inschrijven voor deze prijskamp kan via CRV tot en met maandag 28 mei aanstaande.

Op het programma voor deze nationale prijskamp staat een prijskamp voor stieren vanaf 15 maanden, geboren voor 29 april 2017. De stieren dienen vrij te zijn van zeven genetische defecten, een resultaat voor SNAPC4 is facultatief. Een kopie van met uitslag voor deze genetische testen dient toegevoegd te worden bij het moment van inschrijven. Voor vrouwelijke dieren is er een prijskamp voor vaarzen van 12 tot 32 maanden (geboren van 29 november 2015 tot 28 juli 2017), gekalfde vaarzen van 32 tot 44 maanden (geboren van 29 november 2014 tot 28 november 2015) en koeien. Tot slot is er ook een speciale reeks voor gekalfde vaarzen en koeien met hun kalf dat geboren is tussen 1 januari en 31 mei 2018.


Opnieuw wedstrijd voor kinderen

Voor kinderen tot de leeftijd van 12 jaar heeft de organisatie ook dit jaar een voorbrengwedstrijd voorzien. Maximum per twee presenteren ze dan een vrouwelijke kalf van tussen de 6 en 8 maanden oud in de showring. Ook hiervoor kan men inschrijven via CRV. Dezelfde sanitaire, zoötechnische (inclusief scheren) voorwaarden gelden als voor de oudere dieren.

 

Inschrijven

U kunt inschrijven tot en met maandag 28 mei via prijskampen.be@crv4all.com. Alle ingeschreven dieren dienen zowel aan de sanitaire voorwaarden als aan de voorwaarden van de organisatie te voldoen. U kunt deze informatie aanvragen via de afdeling Stamboek. Bij opgave van een dier, zullen zij u dan de nodige documenten vanwege de organisatie bezorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *