Bons-Holsteins Boost nieuw in exterieurfolder op HHH-show

categorie Algemeen
7
dec
2018
0
Reacties
Bons-Holsteins Boost
Bons-Holsteins Boost

Op 7 en 8 december 2018 vindt in Zwolle in de IJsselhallen weer de Holland Holstein sHow plaats. CRV introduceert hier haar Folder Showexterieur. Het segment showexterieurstieren is voor veehouders die naast een gezonde en efficiënte veestapel ook met een aantal dieren willen schitteren in de showring. Nieuw in het aanbod is de stier Bons-Holsteins Boost. Ook de hoornloze stier Fun P staat in de folder. CRV toont op deze show een dochtergroep van Fun P.

 

Boost ‘Son of Champs’

Kenmerkend voor de stieren in het segment showexterieur zijn de bewezen showfamilies met een ‘kloppende pedigree’. Goldwyn en de Kobafamilie van Bons-Holsteins uit Ottoland hebben zich volop bewezen in de showring. Hiermee past Boost perfect in het plaatje van stieren waar u – als exterieurfanaat – naar op zoek bent. Uit de genomictest blijkt bovendien dat hij positief scoort op de belangrijkste exterieurfokwaarden voor dit segment, namelijk vooruieraanhechting, achteruierhoogte, kruisligging, openheid en inhoud.

 

Fun P combinatie van exterieur en productie

De dochters van Fun P scoren allemaal bijzonder hoog voor levensduur en productie. Kijken we naar de productie van de Fun P-dochters in dochtergroep op de HHH-show, dan zien we een gemiddelde voorspelde 305 dagenproductie van 10.000 kg melk met 4,27% vet, 3,41% eiwit en 114 lactatiewaarde. De dochters die in de ring worden getoond, zijn gemiddeld ingeschreven met 87 punten voor algemeen voorkomen.

Of u als veehouder zich nu richt op het verhogen van gehalten, hoornloosheid of juist exterieur, CRV heeft een ruime keuze passend bij uw fokdoel. Uw koeien verdienen toch ook alleen het beste? BETTER COWS I BETTER LIFE.

Delta Fun P

Delta Fun P