CRV-Event 2019: inschrijven prijskampen

categorie Algemeen
6
nov
2018
0
Reacties
Agriflanders 2017 Elitekeuring Belgisch witblauw

CRV organiseert tijdens de Agriflanders 2019 wederom prijskampen (CRV-Event) voor zowel melkvee als vleesvee. Op donderdag 10 januari is het melkvee aan de beurt, op vrijdag 11 januari is de prijskamp voor het Belgisch witblauwras. Let wel: dit is alleen een prijskamp voor vrouwelijke dieren.

Inschrijven voor beide prijskampen kan per mail op prijskampen.be@crv4all.com, uiterlijk 19 november 2018. Hieronder vindt u de formulieren voor inschrijving (Excel), evenals de voorwaarden voor deelname. Selectiecommissies bezoeken alle dieren en bepalen welke dieren mogen deelnemen aan het CRV-Event. Inschrijven voor de prijskampen is gratis. De sanitaire voorwaarden zijn nog niet bekend, deze worden later gecommuniceerd via deze website.

Op vrijdag 11 januari is er ook een prijskamp voor dieren van het Blonde d’Aquitaineras. Deze wordt georganiseerd door de Blonde d’Aquitaine Vereniging Vlaanderen (BDAV). Inschrijven voor deze prijskamp kan tot 1 december via bab.blondeaquitaine@gmail.com. Voor deelname aan deze prijskamp gelden de sanitaire voorwaarden van DGZ.

 

Prijskamp melkvee

Nico Bons uit Ottoland (Nl) (zwartbont) en Niels-Erik Haahr uit Denemarken (roodbont) jureren de prijskamp voor melkvee op 10 januari. Het show- en tuchtreglement wordt na de definitieve selectie naar de deelnemers gestuurd.

Prijskamp Belgisch witblauw

Op vrijdag 11 januari is de prijskamp voor het Belgisch witblauwras. Let wel: dit is alleen een prijskamp voor vrouwelijke dieren.

Prijskamp blonde d’Aquitaine

Deelname is gratis voor dieren tot een jaar. Voor dieren van een jaar of ouder vraagt de organisatie 50 euro inleg. Dit bedrag wordt eventueel gedeeltelijk teruggestort als na betaling van de kosten voor de keuring nog geld over blijft.