Corona en monstername met monsternemers

categorie Algemeen
15
jun
2020
0
Reacties
mpr - monsternemer

In de afgelopen weken is het coronavirus gelukkig steeds meer onder controle geraakt. De overheid heeft om die redenen een aantal versoepelingen afgekondigd. Deze versoepelingen hebben onrechtstreeks ook betrekking op de monstername met monsternemers. We keren langzaam aan weer terug naar een ‘normale’ situatie.

De bekende hygiënemaatregelen blijven voorlopig nog gelden:

  • Voorzie de mogelijkheid voor bezoekers om handen te wassen met zeep
  • Hou minstens 1,5 meter afstand
  • Draag een mondmasker om een veilige werkomgeving te garanderen
  • Beperk fysieke en sociale contacten

Aanvullend op de algemene maatregelen vanuit de overheid, vragen wij als CRV aan onze monsternemers om naast het verplicht dragen van handschoenen, ook mondmaskers te dragen om uw veiligheid te garanderen.

 

Nieuwe planningen

In de afgelopen maanden zijn veel monsternames afgezegd, uitgesteld of verplaatst. In de komende periode zullen wij weer proberen om de planning goed op orde te krijgen. Wij vragen daarvoor uw begrip.
Daarnaast willen wij u vragen om afmeldingen tot een minimum te beperken. En als het echt niet anders kan de afzegging zo snel mogelijk (ten laatste 24 uur voorafgaand aan de monstername) te melden bij de planning.

We staan ook voor de vakantieperiode. Indien u bepaalde wensen heeft bij de planning van uw monstername de komende maanden, gelieve dan de planning te contacteren. Zij kunnen er dan alvast rekening mee houden. MPR Planning is bereikbaar per telefoon op 078-15 4 444 (toets 2 voor planning).