Winterbijeenkomst VV Limburg

Regio: Limburg categorie Winterbijeenkomst
17
feb
2017

Graag nodigen we u uit voor CRV-winterbijeenkomst 2017.

Het thema van deze bijeenkomst is ‘Blik op een gezonde veestapel’. Met blik op een gezonde veestapel wil CRV u een aantal handvatten aanreiken die u ondersteunen in het streven naar een gezonde veestapel. Zo wordt er kort stilgestaan bij de mogelijkheden van de module diergezondheid in het kader van de veranderde antibioticawetgeving. Daarnaast presenteren we u enkele actualiteiten in de witblauw fokkerij voorgesteld, waaronder de voorstelling van enkele nieuwe stieren en de nieuwe stierenkaart. Tot slot krijgt u in de praktijk een kijk op de veestapel van een collega-vleesveehouder en hoort u zijn managementvisie.

Uw afdeling Vleesvee Limburg vergadert op:

vrijdag 17 februari 2017

te PIBO, St.-Truidersteenweg 323, 3700 Tongeren

De bijeenkomst begint om 12u00

 

Ontvangst met gratis middagmaal

Bij aankomst staan verse soep en belegde broodjes op het menu. Om die reden vragen wij u om vooraf in te schrijven bij de klantenservice van CRV (klantenservice.be@crv4all.com of 078 15 44 44, toets 1) en dit tot ten laatste maandag 13 februari.

 

Bedrijfsbezoek

Na de statutaire vergadering bezoeken we het naburige bedrijf van Luc Engelborghs, Rechtstraat 2, Tongeren. Wij verzoeken u daarvoor – net als bij de busreizen – GEEN bedrijfskledij te dragen.

 

Wij zien uit naar uw komst. Natuurlijk zijn uw partner, gezinsleden en uw medewerkers ook van harte welkom op de CRV-winterbijeenkomst.

666-16-uitn-wb-vleesveeW