Winterbijeenkomst Oosterkempen

Regio: Antwerpen categorie Winterbijeenkomst
23
jan
2017

Het thema van deze bijeenkomst is ‘Ondernemen met DNA’. Inzicht in het DNA kan u helpen om beter gefundeerde beslissingen te nemen, bijvoorbeeld bij de selectie van jongvee. Met als resultaat meer ruimte voor melkproductie en snellere genetische vooruitgang op uw bedrijf. Ook het maken van de juiste stierkeuze is cruciaal. Daarom bevat het programma tevens een actuele stierenpresentatie.

Uw afdeling Oosterkempen vergadert op:

maandag 23 januari

te Domein de Putten, Houtum 51, 2460 Kasterlee

De bijeenkomst begint om 10u00.

 Aanvullend programma

Evenals voorgaande jaren organiseert uw afdelingsbestuur in de voormiddag een aanvullend programma. Riccy Focke van ‘Boeren op een kruispunt vzw’ vertelt over hoe u uw bedrijf op de rails kan houden tijdens een sectorcrisis. De organisatie ‘Boeren op een kruispunt’ helpt onder meer veehouders in het maken van de juiste keuzes voor de toekomst van het bedrijf.

In de namiddag komt het statutaire deel aan bod met een veehouder die vertelt over zijn ervaringen met Fokken op Maat (zie uitnodiging in bijlage).

Vooraf aanmelden

Op de middag wordt u gratis een maaltijd aangeboden. Om deze reden willen wij u vragen vooraf aan te melden, uiterlijk donderdag 19 januari, bij Lief Vangiel (0499 320 361 of e-mail liefvangiel@hotmail.com).

663-16-uitn-winterbijeenkomsten-mv-vla