Interprovinciale melkveeprijskamp Bogaarden

21
jul
2018

Tijdens de traditionele jaarmarkt te Bogaarden op zater 21  juli 2018 gaat opnieuw de interprovinciale veeprijskamp voor melkvee door. Er zal gejureerd worden door bekende juryleden.  Alle Vlaamse melkveeveehouders die voldoen aan de hygiënische statuten en deelnemen aan officiële Vlaamse MPR en stamboekregistratie kunnen inschrijven voor dit evenement. Bij voldoende roodbonte inschrijvingen zal er een aparte roodbontprijskamp georganiseerd worden in een individuele ring.

De prijskamp start omstreeks 10 uur. Graag nodigen we alle geïnteresseerde fokkers uit om deel te nemen aan deze mooie prijskamp. Opnieuw is er dit jaar  een wedstrijd “Showmanship”. Iedereen tussen 12 en 17 jaar mag hier aan deelnemen met een pink die deelneemt aan jongveeprijskamp. Ook is er een kindershow voorzien met kalveren tot 6 maand oud. Voor elke deelnemer wordt een mooie prijs voorzien. Inschrijven voor showmanship, kalvershow en veeprijskamp kan bij Mieke Vander Schueren tegen ten laatste 27 juni 2018.

 

Ook geïnteresseerden kunnen een kijkje komen nemen. Naast de prijskamp is er nog veel meer te zien: markt, neerhofdieren.. Kortom voor elk wat wils en zeker een bezoekje waard!

 

Meer info te verkrijgen of inschrijven via mieke.vander.schueren@crv4all.com of 0470/888348