CRV-Jongerenavond Vleesvee in Kerkom: ‘Succesvol overnemen’

16
mrt
2018

De jongerenraad vleesvee van CRV nodigt je uit voor de jongerenavond over bedrijfsovername van een vleesveebedrijf. Met een bezoek aan het bedrijf van Jan Pardon wordt de theorie meteen in praktijk omgezet. Waar moet je als jonge vleesveehouder op letten? En wat doet de nieuwe generatie vooral anders ten opzichte van de vorige?

Het bedrijf van jouw ouders verder zetten, het klinkt altijd mooi en lijkt simpel. Toch zijn er zoveel zaken om rekening mee te houden. Welke steun kan je genieten, hoe kan je de gronden verder blijven pachten, wat is een correcte waarde voor het bedrijf? Bert Engelen van BE en partners is dagelijks bezig met dit onderwerp dat een specialiteit op zich is. Bert geeft ons een praktische handleiding om een bedrijfsovername vlot te laten verlopen. Daarnaast staat Bert ook stil bij het psychologische aspect. Als nieuwe generatie wil je al eens wat veranderen en hoe kan de oude generatie dat loslaten?

Jan is, met zijn 27 jaar, al op jeugdige leeftijd in het bedrijf gestapt. Zijn frisse ideeën zijn een inspiratie voor ons. Daarnaast stellen Jan en zijn ouders ook hun bedrijf voor jou open tijdens de avondrondleiding.

 

Programma jongerenavond Kerkom
  • 19u45    Ontvangst
  • 20u00    ‘Succesvol overnemen’ door Bert Engelen
  • 20u45    ‘Mijn keuzes voor de toekomst’ door Jan Pardon
  • 21u15    Bedrijfsrondgang
  • 22u00    Gezellig napraten met een natje en een droogje
Datum & Locatie

Vrijdag 16 maart, Pardon lv, Heilige Geesthofstraat 2, Kerkom (Boutersem)