Digitaal alternatief voor najaarsbeurzen

categorie Evenementen
13
okt
2020
0
Reacties

Waar u ons normaal gesproken in januari met een stand op de AgriFlanders aantreft met een stand en veel dieren en waar we de prijskamp organiseren, neemt CRV voorlopig geen deel aan beurzen en shows. De verwachting is dat we dit standpunt blijven handhaven voor de eerste helft van 2021. De reden achter dit besluit is corona en de daarbij geldende restricties.

Webinars

In plaats van fysieke beurzen en shows gaan we u via de digitale weg van nieuws en informatie voorzien. Zo heeft u op 8 september onze eerste online stierenpresentatie kunnen volgen. Deze presentatie krijgt een vervolg na de indexdraai van december. Door uw feedback kunnen we deze stierenpresentatie nog beter afstemmen op uw wensen en behoeften.
U kunt deze presentatie hier terugkijken.

Voor januari en februari 2021 staan de CRV-districtsbijeenkomsten gepland, die we ook digitaal gaan houden.

Virtuele tours

Daarnaast heeft u vast de virtuele tours door het Dairy Breeding Center in Wirdum en onze stierenstal in Harfsen gezien. Recent heeft ook Arjen Vernooij van CRV-testbedrijf Hedra Holsteins u schitterende dieren op zijn bedrijf getoond. Opnames in de stierenstal in Giekerk en op het Internationaal Logistiek Centrum en het Spermaproductiecentrum in Deventer staan voor dit najaar gepland. Samen met onze partner AWE tonen wij u regelmatig beelden vanuit de vleesveestierenstal in Ciney. Binnenkort volgt er ook een film over het CRV-testprogramma.

Houd onze website en social media dus goed in de gaten de komende tijd!