CRV aanwezig op Agridagen in Ravels

categorie Evenementen
10
feb
2020
0
Reacties
agridagen

Tijdens de Agridagen is CRV natuurlijk van de partij! We begroeten u daar graag op onze stand op vrijdag 28 februari, zaterdag 29 februari of zondag 1 maart.

Onze stand is te vinden in paleis 5 (standnr. 5321), waar we u laten zien waarom CRV de koploper in gezondheid en efficiëntie is. Op onze stand tonen wij u ook een aantal melkvee- en vleesveedieren.

De derde editie van de vernieuwde Agridagen vindt plaats in Weelde Depot (Ravels). De focus ligt op de veehouderij, met daarbij ook mechanisatie op erfniveau. In de marge worden ook tal van seminaries en prijskampen georganiseerd. De Agridagen zijn een totaalforum waar de veehouder van vandaag op een professionele én gezellige manier kan kennismaken met de nieuwste producten en trends die de toeleveranciers uit de landbouwsector te bieden hebben.

Seminarie rundveehouderij tijdens Agridagen

Op vrijdag 28 februari is CRV sponsor van een seminarie met als overkoepelend thema ‘Is onze rundveehouderij futureproof’. Tijdens dit seminarie wordt ook de Bioveiligheid-award uitgereikt door DGZ.

 Klik hier voor meer informatie over het seminarie. Toegang tot het seminarie is inbegrepen in de toegangsprijs voor de Agridagen.
Aanmelden voor het seminarie is aan te raden, het aantal plaatsen is namelijk beperkt. Inschrijven kan hier via de site van Agridagen. 

​​​​​​​Wees welkom op de CRV-stand. Graag tot ziens in Ravels!