Welkom op de NRM in Zwolle

categorie Efficiëntie
26
jun
2019
0
Reacties
NRM 2019

Op de zestiende editie van de Nationale Rundvee Manifestatie (NRM) in Nederland is CRV natuurlijk weer present. Op onze stand zijn ook onze Vlaamse leden en klanten op vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni van harte welkom voor een drankje, een hapje en een informeel gesprek over de gezondheid en de efficiëntie van uw eigen veestapel. Heeft u vragen over onze producten, dan helpen we u natuurlijk graag verder. Of praat gezellig even bij met collega’s en geniet van de mooie koeien op onze stand en in de ring.

Tijdens de NRM in de IJsselhallen in Zwolle, Nederland, organiseert CRV diverse activiteiten, zowel in de ring als op de beursvloer. Natuurlijk laten we op de vrijdag onze dochtergroepen aan u zien. Naast drie dochtergroepen, tonen we u ook vol trots twee themagroepen. Voor en na hun optreden in de ring, zijn deze dieren ook te bewonderen op onze stand, ook op de zaterdag! Bovendien hebben we in onze stand een ‘bibberkoe’-competitie, waar leuke prijzen zijn te winnen!

 

Jongeren welkom op workshop Koelplein

Op vrijdag en zaterdag zijn we ook te vinden op het Koelplein, het jongerenplein van de NRM. Op vrijdag neemt directeur Huib Jan Krasenberg deel aan het toekomstdebat, tussen 12.00 en 13.00 uur. Op zaterdag presenteren we tussen 14.45 en 15.30 uur de interactieve workshop ‘CRV, what’s in it for me?‘. Alle workshops zijn vrij toegankelijk, dus loop gerust binnen.

 

Buitenlanders gratis toegang

Vlamingen betalen geen entree wanneer zij de NRM in de IJsselhallen in Zwolle op 28 of 29 juni bezoeken. Daarvoor is het wel nodig om met een identiteitsbewijs aan te tonen dat u geen Nederlander bent.