‘Welke keuzes leiden tot succes?’ – bezoek onze themavakdagen!

4
feb
2015
0
Reacties

Geef uw ogen de kost op een modern melkveebedrijf. Laat u rondleiden door een bevlogen veehouder en schuif aan voor een inspirerende lezing over veestapelmanagement. Het kan op de CRV Themavakdagen!

Welke keuzes leiden tot succes op uw bedrijf? Met de themavakdagen die CRV in maart en begin april organiseert, krijgt u hier meer inzicht in. Geniet op deze dag van prachtige bedrijven en leer hoe CRV u kan helpen de veestapel efficiënt te managen.

Arnold van Dee, fokkerijraadslid CRV en melkveehouder, vertelt over de keuzes die hij gemaakt heeft en nodigt u graag uit voor de themavakdagen:

Programma
Met 33 beschikbare locaties hebt u ruim de keuze om een geschikte Themavakdag te bezoeken. Bovendien laat het compacte programma zich vlot combineren met uw dagelijkse werkzaamheden.

Allereerst deelt de eigenaar van het gastbedrijf zijn (of haar) ervaringen met u. Welke keuzes heeft hij gemaakt, wat heeft hij hierbij nodig gehad en wat heeft het opgeleverd? Vervolgens werkt onze CRV-adviseur een thema uit dat belangrijk is voor optimaal veestapelmanagement: levensduur, gezondheid, vruchtbaarheid, efficiëntie of productie.

Professionele bedrijven en nieuwe toepassingen die echt iets aan uw bedrijfsvoering toevoegen. Dat mag u van deze Themavakdagen verwachten. CRV laat u zien dat goed veestapelmanagement het melkveebedrijf op koers houdt, onder álle marktomstandigheden.

Programma
12.00 uur Ontvangst met lunch door CRV-gastheer
13.00 uur Opening door de afdelingsvoorzitter
13.10 uur Presentatie door melkveehouder ‘Welke keuzes hebben bij mij tot succes geleid?’
13.35 uur Presentatie door CRV-deskundige o.b.v. een thema dat belangrijk is voor een optimaal veestapelmanagement
14.15 uur Pauze
14.30 uur Rondleiding op het bedrijf
15.30 uur Afsluiting door afdelingsvoorzitter

 

meld-u-direct-aan of stuur ons een mail!

Data, locatie en inschrijven

Deelname is gratis, wel vragen we u zich vooraf aan te melden. Hieronder vindt u alle data en locaties en de link naar het aanmeldformulier. Of meldt u aan via de mail.

 

[table “141” not found /]

 

[table “140” not found /]

meld-u-aan of stuur ons een mail!