Webinar over kruisen en online stierenpresentatie op dinsdag 12 januari

categorie Efficiëntie
16
dec
2020
0
Reacties

Veel melkveehouders kiezen voor het kruisen van hun dieren met andere rassen of fokken met een ander ras dan holstein. Zo verbeteren ze de gezondheid en levensduur van hun veestapel. Probleemloze koeien, daar is het immers zoveel plezieriger mee werken. Maar hoe begin je nu met kruisen? Hoe kan je nog betere paringen maken?

Voor de kruisingsliefhebbers en iedereen die meer wil weten over de rassen Fleckvieh, Brown Swiss, Mrij en Jersey organiseren wij een speciale webinar op dinsdag 12 januari.
In deze webinar lichten we CrossFit, het kruisingsconcept van CRV, toe en stellen we enkele stieren per ras nader voor door middel van foto- en filmmateriaal.

Wilt u zelf een gezonde en efficiënte veestapel realiseren, zorg dan dat u deze webinar op dinsdag 12 januari niet mist!

Webinar CrossFit
Datum: dinsdag 12 januari 2021
Tijd: 20.30 – 21.15 uur

Aanmelden
Om de webinar bij te wonen is het noodzakelijk dat u zich vooraf inschrijft. Aanmelden kan heel eenvoudig door hier te klikken.

CrossFit, hét complete kruisingsconcept
Met het kruisingsconcept CrossFit werkt u met de kruising die past bij uw bedrijfsvoering en uw wensen. Ieder ras, Fleckvieh, Brown Swiss, Mrij en Jersey, binnen CrossFit heeft zijn unieke voordelen. Door rassen te combineren die bij u passen, verankert u specifieke raskenmerken en is het heterosiseffect de extra winst.

CrossFit Efficiëntie staat voor compacte koeien die veel produceren, lang meegaan en het voer omzetten in vet en eiwit. Met deze hoogproductieve en duurzame veestapel maximaliseert u de bedrijfsrendabiliteit.

Bij CrossFit Gezondheid staan gezondheid en gemak voorop bij de kruising. U fokt een gezonde, vruchtbare en zelfredzame koe met fraaie conditie die vlot afkalft en die onder verschillende omstandigheden optimaal kan produceren.