Top 10 stieren die ‘dikke melk’ vererven

categorie Efficiëntie
30
nov
2019
0
Reacties
E Profit geeft dikke melk
De Leenhorst E Profit staat hoog in onze top 10 van stieren met dikke melk

Hogere gehalten (‘dikke melk’) zorgen voor meer melkgeld en daarmee haalt u meer rendement uit uw dieren. Kenmerkend voor de stieren in ons segment ‘dikke melk’ is een allround vererving. Ze staan niet alleen garant voor hoge percentages vet en eiwit maar ook voor prima gezondheidskenmerken en een uitstekende levensduur.

De stierenkaart ‘dikke melk’ toont een rijke selectie stieren waarmee u de vet- en eiwitproductie met gezonde en probleemloze koeien naar een hoger niveau kunt tillen. De dochtergeteste gehalte- en benenstier Solero is een mooi voorbeeld van een stier met outcross bloedvoering die laatrijpe dochters met prima gezondheidskenmerken en hoge gehalten levert. Nieuw op de stierenkaart is de zwartbonte InSire Topstier Delta Lendor. Hij combineert een hoge levensduur met een prima exterieur, positieve gehalten en uitstekende gezondheidskenmerken.

Ga direct naar alle zwartbonte stieren met dikke melk in de webshop.

Delta Maia, de moeder van Moutard, laat zien dat hoge gehalten verankerd zijn in deze familielijn. Moutard vererft daarnaast gezonde kwaliteitsuiers en sterk beenwerk. Nieuw op de stierenkaart is de roodbonte fokstier Horst Libero. Zijn dochters produceren efficiënt met uitstekende gehalten en prima gezondheidskenmerken.

Ga direct naar alle roodbonte stieren met dikke melk in de webshop.