Kom ondersteuning door CRV in de praktijk bekijken op het Zomerbloemhof

10
okt
2019
0
Reacties
Agriflanders
Familie Lahousse met Vitesse van het Zomerbloemhof

Dries en Veerle Lahousse-Lagache van het Zomerbloemhof in Elverdinge stellen komende zaterdag hun nieuwe melkveestal voor u open. Met ondersteuning van CRV brengen ze het genetisch potentieel van hun veestapel op een hoger plan om het maximale rendement uit hun nieuwe stal te halen. 

De nieuwe stal is ‘state of the art’ waarin het zeer hoge genetische potentieel van hun topveestapel nog beter uit de verf zal komen. Dries en Veerle doen beroep op CRV voor heel wat diensten en producten: MPR, exterieurbeoordeling, aankoop van de nieuwste InSire Topstieren, Fokken Op Maat, embryotransplantatie en embryo’s uit het Delta Satelliet-programma. Deze week verschenen de MPR-jaarstatistieken waarbij ze op de achtste plek in Vlaanderen pronken.

 

CRV-genetica in de schijnwerpers

Tijdens de open dag van 10 tot 16 uur aan de Zomerbloemweg 22 in Elverdinge, toont CRV een zestal dieren met CRV-genetica uit de stal van het Zomerbloemhof. Natuurlijk is Celsiusdochter Vitesse, de in Vlaanderen wereldberoemde exponent van levensduur, daar ook bij. Onze slogan voor deze dag luidt: “Op het Zomerbloemhof gebeurt fokkerij aan 200 per uur. CRV ondersteunt hierbij”. Wilt u weten hoe we ook uw bedrijf kunnen ondersteunen? Onze veestapeladviseurs die aanwezig zijn op de open dag vertellen het u graag.