Heeft u ook een FOM-idabele vaars in de stal?

categorie Efficiëntie
3
mei
2021
0
Reacties

De vaars met de hoogste lactatiewaarde, de beste qua celgetal, het hoogst gekeurd tijdens de bedrijfsinspectie of (vul maar in). Elke veehouder heeft wel een opvallende topper in de stal. En als deelnemer van Fokken op Maat (FOM) wist u waarschijnlijk jaren geleden al welk dier dat zou worden.

Wij hebben een leuke actie om deze genomic geteste toppers in beeld te brengen. Binnenkort ontvangt u, als gewaardeerde Fokken op Maat-deelnemer, een pakketje van ons met een echte Fokken op Maat-markeerstift. ‘Markeer’ uw FOM-idabele vaars en doe mee! De leukste inzendingen ontvangen een mooie prijs (we hebben meerdere pakketten met een kalverdekje en CRV-overall). En wie weet ziet u uw FOM-idabele vaars terug op onze social media kanalen!

 

Hoe doet u mee?

Deelnemen kan door een foto en het levensnummer van het dier naar uw veestapeladviseur te appen of te mailen naar actie@crv4all.com. En vergeet vooral niet om te vermelden waarom deze vaars voor u een topper is en hoe dat al te zien was in de merkerfokwaarden! Door een inzending te doen gaat u ermee akkoord dat wij de genomic informatie van uw dier opzoeken en delen via social media.