Fokkerijaanpak voor meer rendement

categorie Efficiëntie
9
aug
2018
0
Reacties
Fokken op Maat - fokkerijaanpak met HerdOptimizer

Ieder jaar met de koeien vooruit boeren en onder aan de streep voldoende overhouden. Dat is wat veel melkveehouders willen. Maar het bedrijfsmanagement is steeds complexer en alle veehouders hebben te maken met (Europese) wetgeving die nieuwe kaders stelt.

Tegelijkertijd is iedere melkveehouder anders, met eigen ideeën, ambities en kwaliteiten. Daarom wilt u een op fokkerijaanpak die bij uw bedrijf past. Kies dus voor het gemak van de resultaatverhogende aanpak van Fokken op Maat. Noem het ontzorgen in veestapelmanagement. Met de bonus van meer rendement.

 

Met gemak meer rendement

Met Fokken op Maat gebruiken melkveehouders – meer dan 2.300 collega’s gingen u voor – slimme fokkerijoplossingen die direct geld opleveren. Slim is het gebruik van extra informatie van de vrouwelijke dieren op het bedrijf bij selectie én fokkerij. Hierdoor houdt u alleen de beste kalveren aan en worden altijd de juiste paringen gemaakt.

 

Samenwerken aan uw eigen aanpak

In deze fokkerijaanpak van CRV werkt u samen met uw veestapeladviseur aan een plan dat is toegesneden op uw ondernemerschap, uw bedrijfsvoering en uw veestapel. De samenwerking stopt niet bij het maken van het plan. We ondersteunen u bij elke stap van de uitvoering van Fokken op Maat. Het resultaat: u wordt ontzorgd bij uw veestapelmanagement en ervaart iedere dag het gemak van meer rendement.

 Meer weten? Vraag uw veestapeladviseur of kijk hier.