CRV Dier: de nieuwe app van CRV

categorie Efficiëntie
6
aug
2020
0
Reacties
Gemakkelijk werken met CRV Dier app

CRV Dier is de nieuwe app van CRV en vervangt dit jaar nog de VeeManager App. CRV Dier is ontwikkeld in samenwerking met onze gebruikers en sluit daardoor goed aan bij de behoefte van de veehouder. Op dit moment is de mobiele app alleen beschikbaar bij een VeeManager Compleet-deelname.

CRV Dier is nog gedeeltelijk in ontwikkeling. Onze testgroep test op dit moment de onderdelen ‘gezondheid’ en ‘spermavoorraad’. Zodra deze groep veehouders die onderdelen goed bevindt, maken we deze ook beschikbaar voor alle gebruikers van CRV Dier.

Waarom een nieuwe app?

We vervangen VeeManager App om de veiligheid van de data in de toekomst te kunnen garanderen. Maar natuurlijk ook om onze veehouders te kunnen blijven voorzien van de nieuwste handigheden. Daarom stappen we met CRV Dier over op een ander systeem, dat gebruikmaakt van de nieuwste technieken.

Later ook op computer

Dat we nu een mobiele app hebben ontwikkeld, betekent niet dat het daarbij blijft. CRV Dier is met name voor dagelijks gebruik, zoals het maken van een ki-afspraak, invoeren van gegevens, het opvragen van bijvoorbeeld de status van een dier of het melden van een tocht. Dit zijn allemaal handelingen die de veehouder in de stal kan uitvoeren. Daarom zijn we begonnen met een app voor mobiel. Later stellen we ook een versie beschikbaar die veehouders op de computer kunnen raadplegen. Die versie vervangt dan het gehele VeeManager-pakket.

 

Hoe pakken we het vervangen van VeeManager aan?

Op dit moment maken we alle functionaliteiten uit de VeeManager App beschikbaar in CRV Dier. Wanneer dit is afgerond, is de VeeManager App niet meer beschikbaar. We verwachten de VeeManager App eind dit jaar uit te zetten.
Daarna gaan we aan de slag om stap voor stap en samen met de gebruikers ook het uitgebreidere VeeManager te vervangen. Tijdens dit proces vragen we soms de mening van gebruikers, via de schermen van VeeManager. We stellen het op prijs als u uw mening met ons deelt. Op deze manier kunnen we samen VeeManager vernieuwen en verbeteren.

Wat vinden de gebruikers van CRV Dier?

De nieuwe app CRV Dier werkt heel eenvoudig. Het is natuurlijk even wennen, omdat het er anders uitziet dan de ‘oude’ VeeManager App, maar de testgroep en de nieuwe gebruikers vinden de app een stuk gebruiksvriendelijker.

Ben u geïnteresseerd in CRV Dier, maar heeft u geen VeeManager Compleet-deelname? Neem dan contact op met Klantenservice om de verschillende opties door te spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *